Kontorfællesskab på Amager

Tæt på byen og med masser af muligheder

Lidt om at arbejde på Amager

Amager er Danmarks mest befolkede ø, hvor en part af denne er del af Københavns Kommune. Både ældre og nyere former for kontorfællesskaber er her at finde, da Amager både indbefatter det ældre Amagerbro og det nye og endnu eksisterende udviklingsprojekt i Ørestaden. Mange virksomheder vælger at placere sig på Amager, da øen rummer lidt af hvert og noget for enhver smag inden for erhverv.

Nyrenoveret industri og stilrent nybyg

Som en del af et kontorfællesskab på Amager er der frit valg på alle hylder når det handler om valg af et kontorfællesskab. Tæt på byen er der mange gamle industribygninger, som er blevet renoveret så det passer ind i den moderne rustikke ‘hipster-stil’, og ude ved vandet tårner de høje kontorbygninger op, til dem der møder på arbejde i både suit og slips.

Tip 💡

Mange sorterer Amager fra i deres søgning, da det føles som om, at det ligger enormt langt væk fra byen – men der er meget at spare, hvis man er villig til at sidde i metroen blot 5 minutter fra Nørreport.

^ Alex, OfficeHub

På Amager bliver metroen hurtigt din nye bedste ven

Er du i bil, er der rig mulighed for at ankomme til kontoret i en helt okay tid og der er gratis parkering på det meste af Amager. Motorvejen E20 går tværs gennem Amager, hvor mulighederne både er, at komme fra nord og syd – men forvent ikke at slippe for morgentrafikken. Bor du eller dine medarbejdere i Malmö er der også rig mulighed for til- og frakørsel. Som byboer, erfarer du dog nok hurtigt, at det nemmeste til og fra Amager er med offentlig transport. Amager indbefatter nemlig hele 16 stationer hvoraf 15 af disse er en del af metronettet. Med metroen kan du komme mellem de to yderpunkter, Vestamager samt Københavns Lufthavn og til Indre By på henholdsvis 15 og 18 minutter.

Gåtur ved stranden eller andre grønne områder

Har du brug for at brainstorme, i relation til at kunne udføre den næste store opgave til perfektion, er det essentielt med et ordentligt miljø at kunne tage en ‘walk and talk’ i. På Amager findes mange grønne områder og hyggelige kroge, som kunne agere perfekte rammer for dette. På øen finder du eksempelvis både grønne arealer og vand ved de hyggelige kanaler på Islands Brygge. Dette er da også en velbesøgt krog af Amager om sommeren, hvor kajen bliver brugt flittigt til fredagsøl og hyggelige stunder. Desuden findes Københavns største strand på Amager, kun 5 kilometer fra Indre By. Her finder du både flittigt benyttede aktiviteter, hyggelige restauranter og fantastiske omgivelser. Disse kan da også bruges med et formål om blot for at komme lidt væk fra virksomhedens vante rammer i kontoret.

Tip 💡

Hos OfficeHub tog vi sidste sommer en tur i havnebadet og spillede kayak-polo – det er sindsygt sjovt og en fed måde at få rystet teamet sammen på (uden at det koster en bondegård).

^ Marc, OfficeHub

Gode muligheder for at 'wine & dine' dine kunder

På Amager finder du køkkener lige fra autentiske caféer til moderne gourmetrestauranter, hvilke kan tilfredsstille selv den mest markante feinsmecker. På Ingolfs Kaffebar på Ingolfs Allé finder du en meget “amagerkansk” og folkelig stemning, som ikke er til at tage fejl af. Søger du derimod længere mod Fælleden finder du Bella Sky, på Center Boulevard i Ørestaden, den famøse gourmetrestaurant Basalt, hvilken indbefatter et sjovt og moderne dining-koncept. Desuden finder du et hav af klassiske dagligvareforretninger samt moderne svar på frokostordninger – noget flere kontorfællesskaber på Amager drager nytte af.

Tip 💡

I Krudthusets hyggelige omgivelser på Amager Strandvej finder du desuden én af Stick n’ Sushis lækreste og hyggeligste restauranter – husk at bestille en Crispy Ebi Roll!

^ Cecilie, OfficeHub

Hvis i smutter en tur i Kløvermarken, er der rig mulighed for at boltre sig i boldspil, sjov og hygge – og måske en øl eller to. Afslut dagen på Grillens Burgerbar eller Restaurant og Pizzeria Rimini. Begge er centralt beliggende på Amagerbrogade.

Tip 💡

Grillen Burgerbar laver super gode burgere – men deres bedste er ikke på den faste menu. Den fås nemlig kun på Nørrebro under Distortion og smager SUVERÆNT!

^ Cecilie, OfficeHub

For at opsummere

Så leder du efter et hyggeligt og autentisk miljø, med diversitet og charme, hvor din virksomhed desuden har fri mulighed for at eksekvere og vokse, er et kontorfællesskab på Amager det helt rette sted for placeringen af din virksomhed.

OfficeHub

Hvem er vi?

Du er havnet her, fordi vi hver dag hjælper folk som dig med at finde nye omgivelse at arbejde i.

Du kan benytte vores service, hvor du kvit og frit får hjælp til at finde dit næste kontor, eller du kan browse vores platform, med mere end 130 kontorer og kontorfællesskaber, på egen hånd.

For hvert sted har vi indsamlet billeder, video, information om beboere og lavet virtuelle rundturer. Giv os et ring eller skriv dig op her på siden, så får du gratis hjælp eller adgang til vores platform.

Vi tales ✌ Ha' det godt så længe..

Indlæser