Kontorfællesskab i Frederiksberg

Bliv en del af en arbejdsplads i dét, der ofte kaldes byen i byen

Lidt om at arbejde på Frederiksberg

Frederiksberg er en selvstyrende bydel i Storkøbenhavn og er den tættest befolkede kommune i Danmark. Frederiksberg huser blandt andet mange børnefamilier og virksomheder, som især beskæftiger sig inden for IT, kommunikation og rådgivning. Desuden kaldes Frederiksberg oftest for byen i byen.

Som en del af et kontorfællesskab i Frederiksberg

Hvis du placerer din arbejdsplads på Frederiksberg, skal du tænke lidt på hvilken del af det københavnske byliv denne skal grænse op til. Måske den sydøstlige del af Frederiksberg, som grænser op til Valby? Dette er oftest nemmest, hvis du ikke orker myldretrafik og skal hurtigt på motorvejen både til og fra kontoret. Dog kan du også vælge dele af den nordlige del af Frederiksberg, som især grænser op til Nørrebro – dette er en fordel hvis din bopæl er placeret nord for København. Lige meget hvad, har Frederiksberg præcis de omgivelser, som vil være perfekte for enhver virksomheds placering.

Tip 💡

Med et kontorfællesskab i den sydlige del af Frederiksberg der grænser op mod Valby, kan du komme på motorvej ved Folehaven på omkring 10 minutter.

^ Cecilie, OfficeHub

Transportmuligheder

Alle offentlige veje i Frederiksberg indgår i én samlet parkeringszone, og du finder derfor næsten over alt i Frederiksberg gratis parkering i minimum to timer. Dette er specielt lækkert, når man inviterer kunder på besøg. Da Frederiksberg er omkranset af Københavns Kommune på alle sider, findes der derudover rig mulighed for offentlig transport. Frederiksberg huser hele fem stationer, og de fleste busser i Københavns kommune berører da også Frederiksberg på den ene eller anden måde.

Tip 💡

I Frederiksberg kan man som virksomhed ofte tilkøbe en eller flere private parkeringspladser.

^ Cecilie, OfficeHub

Ta’ et smut forbi og hils på elefanterne

Med et kontorfællesskab i Frederiksberg er det oplagt at gå en tur efter frokost eller til et uformelt ‘walk and talk’ møde. Her er nemlig rigtig mange grønne områder som eksempelvis Frederiksberg Have, Søndermarken eller Zoologisk Have. Så hvis du dyrker ‘walk and talk’, løber en tur efter arbejde eller anden måde gør brug af grønne områder, er et kontorfællesskab på Frederiksberg et oplagt valg.

Tip 💡

Vi går altid en tur i løbet af dagen i Frederiksberg Have og hilser på elefanterne, hvis de er ude at blive luftet. Alternativt kan man også hilse på ‘Hejremanden’ der dagligt fodrer fuglene i parken – han er der altid 😉

^ Cecilie, OfficeHub

Lækre caféer og god kaffe

Skal du have en lækker frokost eller “wine & dine” en vigtig kunde? Så tag forbi Brasserie Degas eller Café Sokkelund og følg op med en god kop kaffe og en snak på kontoret, så er kontrakten helt sikkert hjemme. Skal budgettet holdes lidt nede, er der flere steder i Frederiksberg placeret diverse dagligvarebutikker samt små autentiske delikatesseforretninger. Herunder kan nævnes små steder som Grand Fromage eller Petit Paté på Godthåbsvej, hvilke helt sikkert også vil være populære!

Tip 💡

Sokkelund laver en suveræn burger – men kronen på værket er helt sikkert deres bearnaise og fritter. Dem skal du huske at prøve

^ Alex, OfficeHub

Fredag på Frederiksberg

Har den længe ventede kunde endelig underskrevet samarbejdskontrakten, og skal det fejres med manér? Påbegynd fyraftenen med en tur i Frederiksberg Have til en hyggelig snak og lidt rygklap. Herefter videre til en af de mange restauranter eller caféer. Slut af på det hyggelige bar Himmerigets Ølbar, der har et fantastisk udvalg af mikrobryg fra både Danmark og resten af verdenen.

Tip 💡

Da jeg begyndte hos Officehub, var den helt store dille en god omgang kongespil i Frederiksberg Have efter arbejde – det kan varmt anbefales!

^ Cecilie, OfficeHub

For at opsummere

Så vil du vælge og vrage blandt mulige placeringer af din virksomhed, som alle grænser op til andre populære dele af hovedstaden, og ønsker du grønne områder og hygge i alle omfang og prisklasser, er et kontorfællesskab i Frederiksberg det rette sted for placering af din virksomhed.

OfficeHub

Hvem er vi?

Du er havnet her, fordi vi hver dag hjælper folk som dig med at finde nye omgivelse at arbejde i.

Du kan benytte vores service, hvor du kvit og frit får hjælp til at finde dit næste kontor, eller du kan browse vores platform, med mere end 130 kontorer og kontorfællesskaber, på egen hånd.

For hvert sted har vi indsamlet billeder, video, information om beboere og lavet virtuelle rundturer. Giv os et ring eller skriv dig op her på siden, så får du gratis hjælp eller adgang til vores platform.

Vi tales ✌ Ha' det godt så længe..

Indlæser