Kontorfællesskab på Nørrebro

Når man først har fået Nørrebro under huden, holder man aldrig op med at elske denne bydel!

Lidt om at arbejde på Nørrebro

Nørrebro tiltrækker rigtig mange fra den kreative branche – både privatpersoner og virksomheder. Kvarteret indbefatter desuden en kunstnerisk og multikulturel dagligdag med masser af spændende muligheder omkring sig.

Nynordisk design i rustikke rammer

Som en del af et kontorfællesskab på Nørrebro, bliver du hurtigt bekendt med de mange tilbud som denne charmerende del af København har at tilbyde. Kontorlokalerne er ofte ombygget lejligheder eller gamle industribygninger. Indretningsstilen er tit tjekket upcycling eller moderne nynordisk.

Her er cyklen og offentlig transport din bedste ven

Tager du bilen på arbejde er Nørrebro nok ikke det bedste sted at arbejde – selvom der er mange parkeringspladser, kan det være et helvede at komme op og ned af Jagtvejen samt Nørrebrogade. Den nye 5C linie gør det nemt for dig, dine kunder og medarbejdere at komme igennem byen. Desuden kan du se frem til at den nye metrolinje der kommer til at dække Nørrebro fra 2019.

Tip 💡

Hvis du skal parkere på Nørrebro er der et smart underjordisk parkeringsanlæg lige ved Skt. Hans torv – alternativt kan du i dagstimerne nemt finde parkering i de små gader omkring Empire Bio.

^ Alex, OfficeHub

Hils på H.C. Andersen

Det moderne fænomen om walk and talk møder kan du om nogen steder vække til live på Nørrebro. Her kan du brainstorme i den friske luft i Folkets Parks autentiske omgivelser, eller ved et aktivt møde mod H. C. Andersens gravsted på den smukke Assistens kirkegård. Dette kan gøres med henblik på at få lidt ilt til hjernen og/eller idégenerere om det næste store projekt, inden afgang retur mod dit fede kontorfællesskab.

Tip 💡

Hvis i har tradition for at afholde mandagsmøder i din virksomhed, så kan jeg klart anbefale at afholde dem i én af Jægersborggades mange caféer.

^ Alex, OfficeHub

Gode frokostmuligheder

Har du set dig lun på et kontorfællesskab på Nørrebro, men som ikke har den forventede kantine tilknyttet? På Nørrebro er der rig mulighed for at tilegne sig en god ven hos den nærmeste shawarmabar eller burgerjoint. Hvis i er til frokost på kontoret, er der også et stort udvalg af dagligvarebtuikker med et stort udvalg. Skal du “wine and dine” en potentiel kunde vil en business-frokost på Café Ravnsborg være en god mulighed.

Tip 💡

Hvis du ikke har prøvet de her 3 kebab-steder på Nørrebro, så er det bare om at komme i sving: Mish Mish, Durum Symfoni og Durum Bar.

^ Alex, OfficeHub

Fredagsøl på Nørrebro

Har i knoklet for at få en stor deal i hus, så kan det passende fejres med en solrig cykeltur mod søerne, Sankt Hans Torv eller Dronning Louises Bro, med en sixpack på baggagebæret. Skal det fejres i lidt mere serviceret rammer, byder Nørrebro både på Mikkeller & Friends i Stefansgade og Nørrebro Bryghus i Ryesgade, hvor tørsten kan slukkes og dialogen påbegyndes.

Tip 💡

Hvis du er til 80’er musik, arkademaskiner og fadøl er Bip-Bip bar stedet for dig. De har bl.a. Donkey Kong, Tekken 3 og Pac-Man.

^ Alex, OfficeHub

For at opsummere

Så er du interesseret i tæt co-working med tonsvis af netværksmuligheder og en dagligdag med kulturel diversitet, så er et kontorfællesskab på Nørrebro stedet for din virksomhed.

OfficeHub

Hvem er vi?

Du er havnet her, fordi vi hver dag hjælper folk som dig med at finde nye omgivelse at arbejde i.

Du kan benytte vores service, hvor du kvit og frit får hjælp til at finde dit næste kontor, eller du kan browse vores platform, med mere end 130 kontorer og kontorfællesskaber, på egen hånd.

For hvert sted har vi indsamlet billeder, video, information om beboere og lavet virtuelle rundturer. Giv os et ring eller skriv dig op her på siden, så får du gratis hjælp eller adgang til vores platform.

Vi tales ✌ Ha' det godt så længe..

Indlæser