Kontorfællesskab på Østerbro

Østerbro tilbyder flotte arbejdsrammer og gode transportmuligheder til og fra Nordsjælland

Lidt om at arbejde på Østerbro

Østerbro anses som værende den finere og mere rolige del af København. Østerbro opdeles i ydre- og indre Østerbro og grænser op til henholdsvis Hellerup og indre by. Bydelen tiltrækker som regel den mere traditionelle del af befolkningen samt, grundet den mere rolige atmosfære, mange etablerede virksomheder og erhverv.

Et typisk kontorfællesskab på Østerbro

Som del af et kontorfællesskab på Østerbro, er du ikke i tvivl om at du befinder dig i den mere attraktive del af København. Indretningen er ofte klassisk dansk stilrent design, men der findes også enkelte mere moderne muligheder i ny nordisk stil – så muligheder er der nok af.

Tip 💡

Østerbro og Hellerup koster ofte omkring det samme – så hvis du kommer nordfra, kan du muligvis spare lidt transporttid ved at etablere kontor så nordligt som muligt.

^ Alex, OfficeHub

Nemt med både bil og offentlig transport

Er du i bil, finder du på Østerbro generelt mange parkeringsmuligheder. Herunder er det både en oplagt mulighed at parkere bilen langs private sidegader eller lige uden for parkeringszonen. Ydermere er der rig mulighed for offentlig transport til og fra Østerbro. Herunder fungerer Trianglen som knudepunkt for offentligt bustransport på Østerbro, og du finder hele fire S-togsstationer i denne attraktive bydel.

Tip 💡

Et lille tip fra mig er, at hvis du parkerer din bil på den nordlige side af Svanemøllebroen, slipper du for at betale for parkering. Herfra er der også rig mulighed for at tage det offentlige mod den indre del af Østerbro, hvis dit kontorfællesskab er placeret der.

^ Cecilie, OfficeHub

Er du til walk and talk møder?

Som en del af et kontorfællesskab på Østerbro, vil du finde rig mulighed for at arbejde udendørs og i grønne omgivelser, da Østerbro er den del af København med flest grønne områder. Her er en ‘walk and talk’ langs de brede boulevarder, en løbetur i Fælledparken eller en lang gåtur langs Kastellets volde, med henblik på idégenerering til det næste store projekt, oplagt.

Tip 💡

Jeg bor til dagligt på Østerbro og elsker traditioner. Tag et smut forbi kastellet på Store Bededagsaften, hvor det er for tradition at gå en tur på voldene, spise hveder og skyde solen ned til sangen ‘Kong Christian stod ved højen mast‘.

^ Cecilie, OfficeHub

Gode frokostmuligheder både inde og ude

Er du ny på Østerbro, og mangler du inspiration til gode steder at spise og drikke? Besøg med fordel Aamanns på Øster Farimagsgade eller hent den bedste pizza i kælderen hos Gastronomia på Østerbrogade. I henholds til dagligvareindkøb finder du på Østerbro både almindelige dagligvareforretninger, men også de lækre delikatesse- og specialbutikker er at finde her.

Tip 💡

Hvis du har fundet et skønt kontorfællesskab, som er perfekt for din virksomhed, men mangler idéer til en frokostordning, kan du med fordel gøre brug af Aamanns’. God mad uden at tømme lommerne.

^ Cecilie, OfficeHub

En fredag i succes

Skal i fejre en nyligt indfanget deal, eller har i bare brug for at snakke om alt andet end arbejde? I så fald vil café Pixie på Bopa Plads, som er indbegrebet af hygge og autencitet eller Tap10 på Østerbrogade, hvor du kan smage øl fra over alt i verden, være perfekte eksempler på rammerne for dette.

Tip 💡

Når jeg tænker Østerbro, tænker jeg først og fremmest Telia Parken, og hjemmebane for F. C. København. Den vildeste stemning og perfekte rammer for solskin og en kold fadøl på en højhellig søndag.

^ Alex, OfficeHub

For at opsummere

Så er du interesseret i en etableret og lidt roligere del af København, med en masse grønne områder og rammerne for hygge og traditioner, så er et kontorfællesskab på Østerbro det rette sted for placering af din virksomhed.

OfficeHub

Hvem er vi?

Du er havnet her, fordi vi hver dag hjælper folk som dig med at finde nye omgivelse at arbejde i.

Du kan benytte vores service, hvor du kvit og frit får hjælp til at finde dit næste kontor, eller du kan browse vores platform, med mere end 130 kontorer og kontorfællesskaber, på egen hånd.

For hvert sted har vi indsamlet billeder, video, information om beboere og lavet virtuelle rundturer. Giv os et ring eller skriv dig op her på siden, så får du gratis hjælp eller adgang til vores platform.

Vi tales ✌ Ha' det godt så længe..

Indlæser