Kontorfællesskab i Roskilde

Få det hele for det halve og bliv en del af en by i vækst.

Lidt om at arbejde i Roskilde

Roskilde er Danmarks tiendestørste by, tredjestørste på Sjælland og en by i massiv vækst. Her får du meget for pengene, hvorfor Roskilde er, sammenlignet med hovedstaden, fyldt til randen med økonomiske fordele. Roskilde findes attraktiv for både privatpersoner samt erhvervsdrivende, da den gennemsnitlige husleje i Roskilde er omkring det halve af hvad den er i Københavns Kommune.

Et typisk kontorfællesskab i Roskilde

Som en del af et kontorfællesskab i Roskilde bliver du en del af en by, som er i rivende udvikling når det omhandler virksomheder og erhvervsmæssig vækst. De typiske kontorfællesskaber i Roskilde er industribygninger med mange små kontorer. Mange virksomheder holder til her på grund af de gode skaleringsmuligheder og favorable priser. Du vil hurtigt finde dig tilrette i den grønne by, som er rig på kultur og oplevelser. Her findes desuden både skov og vand, trods den centrale ø-placering.

Tip 💡

Der er gode muligheder for at få dygtige studiemedarbejdere og praktikanter fra RUC, der ligger i Roskilde.

^ Alex, OfficeHub

Nemt at komme til med bil

I Roskilde er infrastrukturen til og fra hovedstaden samt det resterende Sjælland rigtig god hvis du er i bil. Men hvis du har mange medarbejdere som tager offentlig transport er det ikke den bedste placering – specielt hvis man kommer fra nordsjælland. De mange togkøer og daglige forsinkelser kan hurtigt blive et stort irritationsmoment. Desuden er parkeringsforholdene gode i Roskilde, og det er kun få steder du skal betale for at parkere din bil.

Grønne områder til en frisk gåtur efter frokost

Som skrevet finder du mange grønne områder og skønne panoramaudsigter i Roskilde. Her har du mulighed for at gøre brug af de mange cykelruter, hvis du har brug for en pause i det hårde arbejdsprogram. Desuden findes rig mulighed for at tage en ‘walk and talk’ i perfekte og fredsommelige omgivelser, hvor der kan idégenereres om det næste store projekt før afgang tilbage til kontorfællesskabet.

Lækre frokostmuligheder

Kontorfællesskaberne får typisk leveret mad udefra via en frokostordning fra nærliggende catering firmaer. Men hvis du bevæger dig udenfor kontorfællesskabet, finder du hurtigt ud af at Roskilde byder på mange hyggelige omgivelser og restauranter. På #1 Restaurant Vigen Strand får du, ud over fantastiske omgivelser og en fabelagtig udsigt, formidabel mad af en kaliber som kun få kan blære sig med. Alternativt kan du prøve Primo Piano, hvor du kan få en lækker husets pizza uden at tømme lommerne. Desuden finder du et hyggeligt gågademiljø i centrum af Roskilde, som huser mange og forskellige former for dagligvareforretninger.

Tip 💡

Hvis du ikke har været en tur i Roskilde Domkirke siden du gik i folkeskolen, så er det bestemt værd at tage et smut forbi igen – den blir’ kun smukkere, jo ældre du bliver.

^ Jannis, OfficeHub

En tur i Roskildes byliv

Er det blevet fredag, og ønsker du at gøre noget godt for dine ansatte qua deres store indsats det seneste stykke tid, har Roskilde de perfekte rammer for dette. Start fyraftenen ud med en tur i Boserup skov. Denne grænser direkte op til et hyggeligt område ved Roskilde Fjord, hvilket danner skønne omgivelser for en solskinsdag og en øl i teamets ånd. Besøg herefter den nye restaurant WHY på Ringstedgade, hvor i får serveret nymoderne og lækker asiatisk mad samt en nyshaket og nyfortolket cocktail.

For at opsummere

Ønsker du at blive en del af en by i fuld opblomstring og erhvervsmæssig vækst, så er et kontorfællesskab i Roskilde stedet for din virksomheds placering.

OfficeHub

Hvem er vi?

Du er havnet her, fordi vi hver dag hjælper folk som dig med at finde nye omgivelse at arbejde i.

Du kan benytte vores service, hvor du kvit og frit får hjælp til at finde dit næste kontor, eller du kan browse vores platform, med mere end 130 kontorer og kontorfællesskaber, på egen hånd.

For hvert sted har vi indsamlet billeder, video, information om beboere og lavet virtuelle rundturer. Giv os et ring eller skriv dig op her på siden, så får du gratis hjælp eller adgang til vores platform.

Vi tales ✌ Ha' det godt så længe..

Indlæser