Kontorhotel i Ballerup

Frisk luft og value for money i Danmarks svar på Silicon Valley

Lidt om at arbejde i Ballerup

Et område uden for København for IT virksomheder m.m.

Ballerup er en forstad til København, og er placeret cirka 16 kilometer nordvest fra centrum. Byen tiltrækker både offentlige og private erhverv, da man i Ballerup kan få cirka dobbelt så mange kvadratmeter for pengene sammenlignet med Københavns Kommune. Ballerup bliver desuden flere steder omtalt som Danmarks svar på Silicon Valley, da især mange IT-virksomheder er placeret i Ballerup og omegn.

Gode skaleringsmuligheder til en rigtig god pris

Som en del af et kontorhotel i Ballerup får du value for money. Dette inkluderer desuden frisk luft og en hverdag fri for myldretid. Trods det provinsrelaterede omdømme, er Ballerup vundet meget frem inden for de seneste år -ikke mindst som tiltrækningskraft for mange erhverv og virksomheder, som til dags dato endnu huser Ballerup.

Tip 💡

Efter finanskrisen rykkede rigtig mange virksomheder ud af byen for at skære ned på de faste omkostninger. Mange af disse er blevet hængende, da man hurtigt finder ud af, at det kan være rart at slippe for morgentrafikken ind til byen… Var det noget for dig?

^ Alex, OfficeHub

Samme gode faciliteter som København - men uden at holde i kø om morgenen

Som beskrevet tidligere, slipper du, som en del af et kontorhotel i Ballerup, for den daglige myldretid. Her kan du faktisk komme fra Københavns Centrum til Ballerup Centrum på blot 28 minutters kørsel – hvis du kører midt på dagen. Synes du derimod det er rarere at sidde i det offentlige til og fra arbejde, kan denne tur klares på blot 25 minutter fra Københavns Hovedbanegård til Ballerup Station. Desuden kører mange busser, som stopper i Ballerup, på motorvejen, side om side med hverdagens bilister, og det offentlige kan derfor mange gange betale sig tidsmæssigt.

Virksomheder som har hovedsæde i Ballerup

Følgende virksomheder sidder på nuværende tidspunkt som en del af et kontor i Ballerup:

  • Dong Energy
  • IT Forum Gruppen
  • Management Service
  • Search IT Consult
  • Topdanmark
  • KMD

Køber du ind på vejen hjem?

I Ballerup finder du et hav af indkøbsmuligheder. Alt lige fra discount-butikker til delikatesse- og specialforretninger – så det er nemt at købe ind på vejen hjem. Til trods for at de fleste kontormuligeder i Ballerup er beriget med kantine, findes desuden flere hyggelige caféer og restauranter, som alle kan lidt af hvert. Eksempelvis Café Laquart på centrumgaden eller La Rustica i Ballerup Centrum, som begge vil bidrage til rammerne for en hyggelig fyraftensøl.

Gode lokale muligheder for teambuilding

En fredag eftermiddag i teamets ånd kunne bestemt bruges på en af Danmarks bedste indendørs gokart baner, hvor i kan få konkurreret, grint og hygget. Herefter ville en middag på Torvets Brasserie på Centrumgaden agere de perfekte rammer for en god middag oven på adrenalin og skrål.

For at opsummere

Så er du interesseret i at blive en del af Danmarks svar på Silicon Valley, og ønsker du fokus på eksekvering og forretningen, så er et kontorhotel i Ballerup stedet for din virksomhed.

OfficeHub

Hvem er vi?

Du er havnet her, fordi vi hver dag hjælper folk som dig med at finde nye omgivelse at arbejde i.

Du kan benytte vores service, hvor du kvit og frit får hjælp til at finde dit næste kontor, eller du kan browse vores platform, med mere end 130 kontorer og kontorfællesskaber, på egen hånd.

For hvert sted har vi indsamlet billeder, video, information om beboere og lavet virtuelle rundturer. Giv os et ring eller skriv dig op her på siden, så får du gratis hjælp eller adgang til vores platform.

Vi tales ✌ Ha' det godt så længe..

Indlæser