Kontorhotel i Hellerup

Det attraktive Hellerup spinder dig i dets charme og hyggelige atmosfære

Lidt om at arbejde i Hellerup

Hellerup er, som en del af den attraktive Gentofte Kommune, en indbydende del af Nordsjælland, og Hellerup grænser både op til det lige så attraktive Østerbro samt det resterende Nordsjælland. Både privatpersoner og erhverv finder det derfor relevant at slå sig ned og gro rødder i Hellerup.

Som en del af et kontorhotel i Hellerup

Som en del af et kontorhotel i Hellerup, kan du få det lige præcis som du vil have det, og i en af de mest attraktive dele af Nordsjælland. Her finder du både mængder af grønne områder med skov og sø, samt adgang til både havn, sand og vand. Er eksekvering førsteprioritet i din virksomhed, kan Hellerup klart fremhæves som et oplagt sted at slå sig ned på et af de mange kontorhoteller i området.

Transportmuligheder

Som en del af et kontorhotel i Hellerup bliver du bevidst om, hvor attraktiv en del af Nordsjælland du reelt set har placeret dig i. Her er det nemlig en massiv fordel for bilister at komme til, især fra den nordligere del af Sjælland, da Motorvejene snor sig snedigt om hele Gentofte Kommune. Dette gør især Hellerup et tillokkende og indbydende sted at placere sin virksomhed. Desuden fungerer Hellerup som et form for knudepunkt, da både S-tog og kystbanetog kører herfra. Mange busser har ydermere forbindelse gennem Hellerup, både til og fra Indre By samt Nordsjælland.

Walk and talk

Har du brug for en tænkepause eller en god omgang idégenerering, danner Mindelunden perfekte rammer for dette. Her går du side om side med dyr og træer, og lunden centreres desuden i en sø med både ænder, svaner og hyggelige omgivelser. Dette er stedet for reel inspiration og faglige åbenbaringer før afgang tilbage til kontorhotellet for realiseringen af disse.

Mad, drikke og dagligvarer

Som del af et kontorhotel i Hellerup, får du hurtigt øjnene op for de mange hyggelige og charmerende restauranter og caféer, ikke mindst ved vandet og nær havnefronten. Her kan nævnes steder som Adress Restaurant og Vinbar ved Tuborg Havnepark eller Café Rotunden på Strandvejen. Desuden finder du et hav af lækre delikatesse- og specialforretninger i Hellerup, hvis varer kan bidrage lidt ekstra til den daglige glæde på kontoret.

Tip 💡

Bevæger du dig lidt væk fra havnefronten, finder du også en diamant af et spisested, Kardemomme – indisk cousine på Maglemosevej. Bestiller du en nummer 66, Chicken Korma, lover jeg, at du ikke er gået forgæves.

^ Cecilie, OfficeHub

En fredag i succes

Hellerup har de mest hyggelige rammer for en fredag eftermiddag post fyraften, hvad enten dette er for at fejre at den seneste store kontrakt kom i hus, eller blot fordi det er fredag igen. Her kan nævnes steder som Restaurant Hellerup Sejlklub, som er placeret i de mest charmerende omgivelser. Restaurantens menukort skifter flere gange om året, så du aldrig får det samme, og altid kan opleve noget nyt og kulinarisk. Slut dagen af med en gigantisk is fra den velkendte Lydolphs isbar på Strandvejen. Nyd denne til havets brusen ved Svanemøllestranden og en snak om alt eller intet.

Tip 💡

Restaurant Hellerup Sejlklub driver desuden Restaurant Couloir på Amager Strandvej og Restaurant Lynetten på Refshalevej. Alle deler de konceptet om en velkendt og lækker dagens ret til billige penge.

^ Cecilie, OfficeHub

For at opsummere

Så er du interesseret i at få det præcis som du vil have det, og i en af de mest attraktive og charmerende dele af Nordsjælland, så er et kontorhotel i Hellerup stedet for din virksomhed.

OfficeHub

Hvem er vi?

Du er havnet her, fordi vi hver dag hjælper folk som dig med at finde nye omgivelse at arbejde i.

Du kan benytte vores service, hvor du kvit og frit får hjælp til at finde dit næste kontor, eller du kan browse vores platform, med mere end 130 kontorer og kontorfællesskaber, på egen hånd.

For hvert sted har vi indsamlet billeder, video, information om beboere og lavet virtuelle rundturer. Giv os et ring eller skriv dig op her på siden, så får du gratis hjælp eller adgang til vores platform.

Vi tales ✌ Ha' det godt så længe..

Indlæser