Kontorhotel i Lyngby

Det attraktive Lyngby giver dig rum til at fokusere på din forretning

Lidt om at arbejde i Lyngby

Kongens Lyngby er en del af Lyngby-Taarbæk Kommune, og har desuden en historie, som kan spores helt tilbage til vikingetiden. Her finder du kontorhoteller, der er attraktive for især mange større virksomheder, da den er nem at komme til både med bil og offentlige transport. Mange vælger Lyngby, da man kan få mere for pengene end f.eks. Hellerup eller København.

Livligt centrum og grønne områder

Lyngby har et bredt udvalg af kontorhoteller, med service i forskellige grader alt efter din virksomheds behov. Mange der vælger et kontorhotel i Lyngby gør det ikke udelukkende grundet de flotte kontorer, men også af helt andre årsager. I Lyngby finder du nemlig både et hyggeligt centrum med små caféer, Magasin, gågade og flere grønne områder med både skov og vand. Disse områder kan være med til at skabe en lidt hyggeligere arbejdsdag for ens medarbejdere.

Fra Lyngby St. til Nørreport på 20 minutter

I Lyngby findes rig mulighed for offentlig transport, men er du i bil, kan du da også ankomme til kontoret i en ganske okay tid. Kommunen findes tæt ved både Lyngby- og Helsingørmotorvejen, hvilket især skaber høj efterspørgsel hos kommunen blandt især mange erhvervsdrivende. Du kan eksempelvis komme fra Folehaven i Valby til Lyngby på omkring 18-20 minutter. Desuden fungerer Lyngby som et mindre knudepunkt for mange tog og buslinjer, og du kan eksempelvis komme fra Lyngby station til Nørreport station på blot 20 minutter.

Tip 💡

Hvis man er med toget, ligger der flere supermarkeder i nærheden af stationen, så man kan købe ind på vej til eller fra arbejde.

^ Cecilie, OfficeHub

En gåtur i det grønne?

Hvis i gør jer i ‘Walk and talk’ møder er Lyngby perfekt for jer. Ved Bagsværd sø finder du Sophienholm. Dette sted danner de mest perfekte rammer for en gåturi i det grønne. Gå langs Bagsværd sø eller den åbne park og brainstorm eller idégenerer om det næste store projekt. Efterfølgende byder Sophienholms cafeteria på skøn frokost til en god pris, med den bedste udsigt til dags dato, før afgang retur til kontorhotellet for realiseringen af de nye idéer.

Tip 💡

Om sommeren er det virkelig hyggeligt at tage bådfarten rundt på Lyngby og Bagsværd sø.

^ Alex, OfficeHub

Suverænt udvalg af frokostmuligheder

Som en del af et kontorhotel i Lyngby går du ikke ned på restauration, dagligvarebutikker og stormagasiner. Her finder du nemlig knap 120 butikker i Lyngby Storcenter, over 200 butikker og specailforretninger langs Lyngby Hovedgade samt Magasins stormagasin med et hav af koncessioner og muligheder for at give den gas med firmakortet. Desuden finder du hurtigt ud af, at der findes mange lækre restauranter og caféer i Kongens Lyngby som kan søde selv den hårdeste arbejdsdag. Prøv eksempelvis Brede Spisehus på I. C. Modewegs Vej, som huser lækker mad og klassiske retter, eller Parma & Pasta i Lyngby Storcenter for en skøn hjemmelavet og traditionel pastaret.

En fredag i succes

Har i lige lukket en stor deal og skal ud og fejre det? Så kan Michelin-restauranten Søllerød kro være et rigtig godt bud på et sted, der kan danne lækre rammer for dette. Her kan gastronomi, hygge og dialog være i fokus, og så endda med en fantastisk udsigt over både sø og skov. Skal det fejres på den lidt mindre klinge, er der et kæmpe udvalg af hyggelige steder på Lyngby Hovedgade.

Tip 💡

Nogle af de smukkeste kontorer vi har set, er placeret i Lyngby – men du skal være til grønne områder og arealer, for at få det mest mulige ud af dem.

^ Jannis, OfficeHub

For at opsummere

Så ønsker du en god pakkeløsning nord for København, med fantastiske muligheder for at fokusere på arbejde og forretning, er et kontorhotel i Lyngby stedet for din virksomhed.

OfficeHub

Hvem er vi?

Du er havnet her, fordi vi hver dag hjælper folk som dig med at finde nye omgivelse at arbejde i.

Du kan benytte vores service, hvor du kvit og frit får hjælp til at finde dit næste kontor, eller du kan browse vores platform, med mere end 130 kontorer og kontorfællesskaber, på egen hånd.

For hvert sted har vi indsamlet billeder, video, information om beboere og lavet virtuelle rundturer. Giv os et ring eller skriv dig op her på siden, så får du gratis hjælp eller adgang til vores platform.

Vi tales ✌ Ha' det godt så længe..

Indlæser