For scaleups

Scaleup med ambitioner? Voksende team?

Find det perfekte kontor, der kan rumme jeres vækst

Er i 10, 50 eller 100?
Her får i hjælp.

  • Camille
  • Jakob
  • Matthew

Ring 25 94 67 34
Skriv scaleups@officehub.dk

Brugt af mere end 11.400 virksomheder bl.a.

Den nye måde at finde et vækstparat kontor på

Scaleup-rammer

De færreste vækstvirksomheder kender deres pladsbehov om 3 måneder og slet ikke 3 år. Derfor hjælper vi jer med at finde lejemål, der matcher jeres behov for fleksibilitet. Uanset om I har brug for kort bindingsperiode, mulighed for løbende at få mere plads og dermed mindre risiko, så klarer vi den.

Det perfekte match

Alle kan finde et kontor, men at finde det rigtige er ikke kun svært, men utrolig tidskrævende. Lokation, kultur, arbejdsgange, behov, budget og brand skal alt sammen gå op i en højere enhed. Den ligning har vi hjulpet en række scaleups med at løse ved hjælp af vores unikke indblik i det fleksible kontormarked.

Uvildig rådgivning

Rejsen fra søgning til indflytterfest kan være rigtig lang. Uanset om du er hurtigt ude af kontorhullerne eller ej, får du en dedikeret, erfaren kontorrådgiver, med dig hele vejen - kvit og frit. Det betyder, at du får den rigtige vejledning, når du har brug for det, og de bedst mulige kontraktvilkår for din virksomhed.

Bl.a. set i

Gør en kompleks kontorproces simpel

Tid er din vigtigste ressource

Der er mange praktiske hovedpiner undervejs i en flytning, som stjæler din tid. Vi tager os af al kommunikation med udlejere, booker fremvisninger, når det passer dig. Så du kan fokusere på det vigtigste: At vælge det rigtige kontor for din virksomhed.

Ren tale

Er driften inklusiv, og er det brutto- eller nettokvadratmetre? Din dedikerede rådgiver sidder klar med svarene på alle de spørgsmål, der altid opstår undervejs i processen. Så du har de informationer, der er vigtige for dig, når du skal træffe det endelige valg.

  • Camille
  • Jakob
  • Matthew

Dit dedikerede team af kontorkendere

Fuldt overblik

Hos os finder du alt fra erhvervslejemål til kontorhoteller- og fællesskaber. Vi dækker nemlig mere end 90% af det fleksible marked. Men vi kan også hjælpe dig med at finde de lokaler, der aldrig når at blive udbudt, på det såkaldte off-market.

Ekspertviden

Vores hold af ekspertrådgivere kender det fleksible kontormarked ude- og indefra. Og de ved hvilke kommercielle og strategiske hensyn, der skal tages undervejs i processen.

På din side

Har du særlige krav til indretningen, kontrakten eller andet? Vi kan hjælpe dig med at finde de kontorer og udlejere, hvor dine drømme materialiserer sig uanset om det er kort binding eller neonskilt på væggen.

Derfor bruger scaleups OfficeHub

OfficeHub forstod, hvad der var vigtigt for os.
Og fandt hurtigt det strategisk rigtige kontor, da vi skulle ekspandere.

Kim Søgaard Nielsen
Medstifter & Partner

Indlæser