Ofte stillede spørgsmål

Hvilke kontorfællesskaber samarbejder i med?

Vi samarbejder med kontorfællesskaber over hele København og omegn. Kultur, mennesker og lokation varierer selvfølgelig, men størstedelen af kontorfællesskaberne består af kreative virksomheder, og ligger på Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Frederiksberg eller i indre by. Er du på udkig efter et kontorfællesskab i København, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Har i også alm. eller lukkede kontorer?

Ja, vi har også kontorer i vores database. Vi har aftaler med bygningsejere, kontorhoteller og virksomheder, som har ekstra lokaler, de gerne vil udleje - alt fra 90-500 m2. Der er også mulighed for at få et lukket kontor i et kontorfællesskab, så man får det bedste fra begge verdener.

Hvad koster en enkelt kontorplads typisk?

Det afhænger ofte af beliggenhed. En kontorplads på Nørrebro er fx billigere end én på Christianshavn. Det betyder også noget, om du vil bruge kontorpladsen hver dag eller et par gange om ugen. Dog er en kontorplads hverken billigere end 1.000 DKK/måned eller dyrere end 5.000 DKK/måned. For egne kontorlokaler er priserne lidt anderledes, ligesom vilkårene er det. Kontakt os for mere information.

Kontor, kontorhotel eller kontorfællesskab?

Det kan nogle gange være svært at vælge, da alle tre er vidt forskellige. Et kontor er ens eget, men kan have lange bindingsperioder. Kontorhoteller har ofte rigtig god service, som man selvfølgelig betaler for. Kontorfællesskaber er ofte billigere, fordi man deles om areal og omkostninger. For mere information kan du se vores sammenligningstabel her.

Skal jeg selv gøre noget, eller klarer i det hele?

Vores service er præcis til for, at du ikke behøver gøre noget selv. Jo før vi kommer i gang des bedre, da det giver os lidt længere line at løbe på for at finde stedet, der matcher dine behov og ønsker. Det kan være en månedlang proces at søge, og vi når ofte at sende forslag af flere omgange. Når vi finder et sted, du synes om, hjælper vi gerne med fremvisning, arrangering af indflytning osv.

Hvorfor er OfficeHub gratis?

OfficeHub er gratis, fordi kontorer og kontorfællesskaber betaler for vores tid. De har nok at se til med at drive et kontor, og ikke alle har tid til at sætte sig ind i, hvordan man finder lejere online. Det har vi tilgengæld, og det er her, vi skaber værdi for ejerne af kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn.

Indlæser