Dybendalsvænget 3

Super lækker kontorhotel i Taastrup

 • Taastrup
0af12
Område Taastrup

Flotte rammer og fede features

 • Indretning

  Super elegant

  På Dybendalsvænget 3 finder du et af Taastrups fineste kontorhoteller. Hele huset er indrettet med stilrene møbler, super flot og unikt gulv som spiller godt med de dejlig lyse lokaler. Fælles arealerne er hyggelige, og de rustikke mørkegrønne vægge er med til at skabe en varm og hyggelig stemning.

 • Faciliteter

  Plus på plus

  Her finder du et kontorhotel der har det hele. Du starter med at blive mødt af den flinke reception, som altid byder dig og dine samarbejdspartnere velkommen. Derudover er der en dejlig stor kantine, hvor du har mulighed for at møde de andre beboer. Hvis du har brug for en pause, kan du gå ned i store træningsrum, og løfte lidt tungt eller lave en smule cardio (ikke alle steder man ser det).

 • Lokation

  Vruum vruum

  Denne lokation går ud til jer der i bil og gerne vil slippe for storbyens tumult. Det er dejlig nemt at komme til, også er I så heldig, at der er en dejlig stor parkeringsplads med gratis parkering til dig og dit team. Et par minutter fra Dybendalsvænget finder du Ikea, her har man har mulighed for at shoppe lidt accessories til finpudsning af kontoret.

Beliggenhed

Adresse

Dybendalsvænget 3
2630 Taastrup

Afstand til nærmeste
Metro13.81 km  ~  190 min
S-tog1.18 km  ~  17 min
Bus1.06 km  ~  15 min
Parkering770 m  ~  11 min

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 260 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser