Gothersgade 175

(DETTE LEJEMÅL ER PT. UDLEJET, KONTAKT OS HVIS DU ØNSKER LIGNENDE SAG)

 • København K
0af13
Område København K

Det perfekte kontor?

 • Kontoret

  Toppen af poppen

  Så snart du træder ind på det lille kontorfællesskab på Gothersgade 175, finder du hurtigt ud af, at der ikke er meget at sætte en finger på. Det er to lokaler vi har med at gøre - samlet set 44,5 kvm. Det svarer til omkring 5-6 medarbejder. Lokalerne kan overtages med møbler, men det er noget du skal planlægge med den tidligere lejer. Ligeledes kan det mindste af lokalerne godt gøres til et fælles mødelokale, men igen, det er noget der skal drøftes med udlejer.

 • Service

  Hvad er inkluderet?

  Med et kontor i denne kvalitet hører der selvfølgelig en Office Manager med. I dette tilfælde er du så heldig at møde den flinke Office Manager Irina, der kan hjælpe dig med alverdens problemer, som du støder på i løbet af hverdagen. Det er ikke hver dag man ser det. Du kan desuden komme med på den lækre madordning fra Staerfeldt Gastronomi (super lækkert).

 • Fællesskab

  Kontor kollegaerne

  Hvis du vælger at flytte ind her vil dine nye naboer komme til at hedde Novasa (et af DK's førende app-bureauer) og Vigo (REMA 1000's deleøkonomiske leveringstjeneste). Der er ingen adgangskrav ift. hvilken branche du arbejder indenfor. Det kan dog være et plus, hvis du søger gode sparringspartnere indenfor de kreative verden.

 • Lokation

  Udsigt til Søerne

  For enden af Gothersgade finder du dette suveræne kontorfællesskab. Her har du første parket til Søerne, der er en af Københavns mest benyttede friluftsområder. Med beliggenhed i København K har du talrige transport muligheder, heriblandt Nørreport der ligger et stenkast væk. Dine medarbejder vil med garanti få stor fornøjelse af de mange nærliggende shopping og kultur goder.

Beliggenhed

Adresse

Gothersgade 175
1123 København

Afstand til nærmeste
Metro535 m  ~  7 min
S-tog635 m  ~  9 min
Bus142 m  ~  2 min
Parkering284 m  ~  4 min

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 260 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser