Kronprinsensgade 2

Co-working på strøget

 • København K
0af6
Område København K

Få kommunikative kontorkammerater med en plads i Indre Bys midte

 • Få et lukket, møbleret kontor til 3 personer

  Få et lukket, møbleret kontor til 3 personer

  Her får du et lokale med plads til 2-3 personer. De hvide hæve-sænkeborde, kontorstole, whiteboard og reoler står klar med tilhørende kontorstole - og frokostordningen er der også styr på. Det eneste I skal gøre er at slå computerne til og nyde udsigten gennem de strøg- og støjsikrede vinduer, der sikrer et optimalt arbejdsmiljø.

 • Miljøet

  Kontormakkere med flair for komplekse budskaber

  Det er virksomheden Frontpage, der udlejer det smukke kontor på Kronprinsensgade 2. De 7 medarbejdere forstår at snedkerere et budskab, så det rammer rent ind. De leder efter lejere, der arbejder indenfor kreative fag, consulting, design, grafik eller kodning. Er det din virksomhed? Så er det her en oplagt destination, hvor huslejen måske tjener sig selv hjem.

 • Placering

  Flyt ind i midten af Indre By

  I den her ældre og velrenoverede københavnerejendom får I udsigt over Kronprinsensgade fra kontorpladsen. Det betyder, at der er adgang til alle de muligheder som Indre By rummer i form af transport, frokoster og oplagte walk’n’talk-ruter.

Beliggenhed

Adresse

Kronprinsensgade 2
1114 København K

Afstand til nærmeste
Metro386 m  ~  5 min
S-tog391 m  ~  5 min
Bus222 m  ~  3 min
Parkering138 m  ~  2 min

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 260 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser