Lyngby Office Hub

Et skønt lille kontorfællesskab tæt på alt

 • Lyngby
0af8
Område Lyngby

Kom og bliv en del af hyggen

 • Kontoret

  Nemt og simpelt

  Der er ikke så meget pjat, når du træder ind hos Lyngby Office Hub på Hovedgade 63. Her finder du et lille hyggeligt kontorfællesskab, hvor der er faste pladser med bord og stole der allerede står klar. Derudover finder du et lukket kontor på omkring 16 m2. Her er der ingen møbler (endnu), men det gør bare, at du kan få lov til at skabe dit eget bedste arbejds univers.

 • Fællesskabet

  Varmt og hyggeligt

  Cozy er nok det ord man vil bruge om dette sted. Kontorfællesskabet er ikke så stort, og derfor kommer man tæt på hinanden. Lyngby Office Hub siger selv at de er byens mest hyggelige kontorfællesskab, så hvis du elsker at chit chatte med kontor kammeraterne, så er det stedet for dig.

 • Området

  Midt i centrum

  Kontoret ligger dejlig centralt langs Lyngby Hovedgade. Her har du kun 2 minutter til Lyngby station, hvor du har de smarte S-toge der med fut-fut fart tager dig ind til København på 25 minutter. Nærliggende har du også Lyngby Storcenter med gode shoppingmuligheder og lækre spisesteder.

Beliggenhed

Adresse

Lyngby Hovedgade 63, 2. sal
2800 Kongens Lyngby

Afstand til nærmeste
Metro8.53 km  ~  118 min
S-tog396 m  ~  5 min
Bus418 m  ~  6 min
Parkering217 m  ~  3 min

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 263 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser