Techstation Hellerup

Hard Tech innovations hub i Hellerup

 • Hellerup
0af16
Område Hellerup

Et hus for hard tech startups og corporate labs med adgang til et rigtig stærkt netværk

 • Branche

  By Hard Tech virksomheder, for hard tech virksomheder

  Vi var på besøg i Silicon Valley for noget tid siden og 'hard tech' var et begreb som man tit hørte i samtaler. Startups eller corporate labs som arbejder med at løse de helt store problemstillinger, baseret på den nyeste forskning, ofte med en del hardware som skal udvikles som del af løsningen. Vi har ikke haft et stort miljø af hard tech hubs i Danmark endnu og derfor er det rigtig spændende at et projekt som Techstation åbner omkring København.

 • Netværk

  Bliv del af et stærkt netværk

  Techstation huser udviklingsvirksomheden Kapacitet A/S, som har et stort etableret netværk og kan blive en potentiel samarbejdspartner. Derudover er der mulighed for at trække på husets kompetencer når det kommer til at etablere og drive en virksomhed, har du sprøgsmål om HR, branding, økonomi eller funding, kan du få hjælp.

 • Faciliteter

  Alt hvad dit startup eller corporate labs skal bruge

  Udover dit kontor som du betaler for har du mulighed for at købe dig ind i forskellige områder lige efter dit behov. Har du brug for adgang til udviklingsområder, lagerplads, mødelokaler eller endda et lokale som gæster kan overnatte i, så har du mulighed for at booke det i huset.

 • Lokaler

  Open space eller lukket kontor

  Du kan sidde i husets åbne kontormiljø sammen med andre virksomheder eller leje dit eget lukket kontorlokale. Når du lejer en kontorplads får du alt forbrug ift. vand, el, varme, men også kaffe, månedlige netværksarrangementer og fredagsbarer med i prisen.

Tæt på København og DTU

Adresse

Ryvangs Allé 81-83
2900 Hellerup

Afstand til nærmeste
Metro2.83 km  ~  39 min
S-tog52 m  ~  47 sek
Bus440 m  ~  6 min
Parkering45 m  ~  35 sek

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 260 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser