Trykkeriet

Kontor i Glostrups let tilgængelige erhversområde

 • Glostrup
0af8
Område Glostrup

Få en skræddersyet løsning med godt indeklima

 • Skræddersyet

  Få det, som du vil have det

  Drømmer du om en væg i virksomhedsfarverne med et logo i midten? Eller en grøn mosvæg? Hos Trykkeriet er mulighederne mange. Det eneste, det kræver, er at du har en god ide om dine behov og ønsker, så lytter udlejerne gerne.

 • Indeklima

  Fokus på bæredygtighed og naturligt lys

  Overalt i Trykkeriet sidder LED-lamper, som sørger for et godt lys, men samtidig ikke overbelaster miljøet. Derudover er mange af ruminddelinger lavet i glas, hvilket er med til at skabe et lyst og luftigt miljø, som de mange vinduer også bidrager til. Et udendørs, automatisk markisesystem er med til at holde det køligt om sommeren og lyst i vintermånederne.

 • Tilgængelighed

  Det bliver ikke lettere med bil

  Kontoret på Erhvervsvej 17 er let tilgængelig i bil med enten Islevdalvej og Ejby Industrivej, og du er på motorring 3 i løbet af fem minutter. Men det er også muligt at tage bus til et stop får 100 meter fra ejendommen.

Beliggenhed

Adresse

Erhvervsvej 17
2600 Glostrup

Afstand til nærmeste
Metro4.96 km  ~  68 min
S-tog3.13 km  ~  42 min
Bus1.58 km  ~  22 min
Parkering1 m

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 260 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser