Virkeholm 3

Moderne kontorer i Herlev

 • Herlev
0af8
Område Herlev

Flot ejendom med lækker New Yorker-ish facade

 • Bygningen

  Fantastisk lysindfald

  Når du nærmer dig Virkeholm 3 i Herlev, vil du hurtig lægge mærke til trendy bygningsfacaden. De mange vinduer frembringer et dejlig naturlig lys på kontoret (selv på en gråvejrsdag). Det får alle lejemålene til at fremstå indbydende hver gang du og dine kollegaer møder ind.

 • Muligheder

  Showroom & Kontor

  Her får du en komplet løsning, hvis du både søger kontor og showroom. Ejendommen har 2 vareelevatorer som kører direkte op til kontoret, hvilket gør det let for dig at transportere vare op og ned. Alle kontorer byder på massere af plads, så der er derfor god mulighed for, at indrette det efter din egen smag.

 • Lokation

  Gode parkeringsmuligheder

  Du vil ikke have problemer med at finde parkeringsmuligheder. Der er p-pladser hele vejen rundt om bygningen, hvilket gør det let for både dig, dine medarbejder og gæster at parkere nemt og hurtigt. Du har desuden også 350S bussen som stopper et stenkast fra Virkeholm, hvilket gør det super pendler-venlig.

Beliggenhed

Adresse

Virkeholm 3
2730 Herlev

Afstand til nærmeste
Metro7.00 km  ~  96 min
S-tog1.25 km  ~  17 min
Bus1.92 km  ~  25 min
Parkering212 m  ~  3 min

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 260 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser