WeWork

(ÅBNING I DANMARK ER AFLYST PÅ UBESTEMT TID - KONTAKT OS FOR MERE INFO)

 • Vesterbro
0af12
Område Vesterbro

Lidt om WeWork

 • Hvornår

  WeWork åbner i 2021

  Det har længe ligget i kortene, men ingen har vidst præcis hvornår WeWork åbnede deres første lokation i Danmark. Det ved vi nu. I 2021 slår den amerikanske kontorfællesskabsudbyder nemlig dørene op for 7.500 kvadratmeterk kontor i Kødbyen. Det vil være muligt at leje kontorer gennem Officehub. Har man først sagt kontorfællesskab, må man også sige WeWork. Inden længe tilføjer den amerikanske gigant et nyt land til porteføljen. Danmark.

 • Hvorhenne

  7.500 kvadratmeter i Kødbyen

  Den internationale kæde af kontorfællesskaber har nemlig fundet sin første lokation i Danmark. I 2021 kan interesserede boltre sig på 7.500 kvadratmeter i Kødbyen nærmere bestemt Skelbækgade 2-4. "Med vores første lokation i København stræber vi efter at forbinde danske virksomheder med nye forretningsforbindelser, kollegaer og ligesindede fra hele verden og lette markedsadgangen for virksomheder i og fra Danmark," udtaler Wybo Wijnbergen, direktør for WeWork i Nordeuropa, i en pressemeddelelse.

 • HVAD NU

  Book fremvisinger allerede nu

  Der er stor interesse for den nye lokation, og vi har allerede sat de første fremvisninger op på WeWorks nye destination. Hvis du vil være sikker på, at du får en plads, når den amerikanske coworking-kæmpe slår dørene op, så book en fremvisning gennem os idag.

 • Hvor stor

  En co-working kæmpe kommer til byen

  Den amerikanske Co working-kæmpe blev grundlagt i 2010 i New York. Små ti år senere har WeWork opnået en værdiansættelse på 47 milliarder US dollar, og virksomheden har 930.000 kontorkvadratmeter verden over. Nu kommer de altså også til Danmark. De, der tror, at det betyder amerikanske flydere i receptionen og art deco-stil, tager fejl.

 • Hvordan

  Bjarke Ingels x WeWork

  Den amerikanske kæde har nemlig et samarbejde med Bjarke Ingels. Manden bag arkitektvirksomheden, BIG, har ansvaret for at 20 procent af interiøret i den nye lokation på Skelbæksgade kommer til at matche en særlig dansk stil. Derudover har danske Over Byen Arkitekter bidraget til indretningen.

 • Hvem

  Bag om WeWork

  Kontorfællesskaber og WeWork forbindes primært med nystartede, innovative virksomheder. Startups og scaleups udgør da også størstedelen af deres brugere, men faktisk er 40 procent af lejerne virksomheder med mere end 500 medarbejdere. WeWork begyndte med to lokationer i 2010. Siden da har væksten været nærmest eksponentiel, og i dag har den amerikanske kometvirksomhed 280 lokationer fordelt i 86 byer.

Beliggenhed

Adresse

Skelbækgade 2-4
1717 København V

Afstand til nærmeste
Metro839 m  ~  10 min
S-tog357 m  ~  4 min
Bus183 m  ~  2 min
Parkering108 m  ~  1 min

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 266 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser