WeWork

Den verdensomspændende kontorkæde åbner i Kødbyen

 • Vesterbro
0af12
Område Vesterbro

Lidt om WeWork

 • Hvornår

  WeWork åbner i 2020

  Det har længe ligget i kortene, men ingen har vidst præcis hvornår WeWork åbnede deres første lokation i Danmark. Det ved vi nu. I 2020 slår den amerikanske kontorfællesskabsudbyder nemlig dørene op for 7.500 kvadratmeterk kontor i Kødbyen. Det vil være muligt at leje kontorer gennem Officehub. Har man først sagt kontorfællesskab, må man også sige WeWork. Inden længe tilføjer den amerikanske gigant et nyt land til porteføljen. Danmark. Den internationale kæde af kontorfællesskaber har nemlig fundet sin første lokation i Danmark. I starten af 2020 kan interesserede boltre sig på 7.500 kvadratmeter i Kødbyen nærmere bestemt Skelbækgade 2-4. "Med vores første lokation i København stræber vi efter at forbinde danske virksomheder med nye forretningsforbindelser, kollegaer og ligesindede fra hele verden og lette markedsadgangen for virksomheder i og fra Danmark," udtaler Wybo Wijnbergen, direktør for Wework i Nordeuropa, i en pressemeddelelse.

 • Hvordan

  WeWork x København

  Den amerikanske Co-working kæmpe blev grundlagt i 2010 i New York. Små ti år senere har Wework opnået en værdiansættelse på 47 milliarder US dollar, og virksomheden har 930.000 kontorkvadratmeter verden over. Nu kommer de altså også til Danmark. De, der tror, at det betyder amerikanske flydere i receptionen og art deco-stil, tager fejl. For den amerikanske kæde har et samarbejde med Bjarke Ingels. Manden bag arkitektvirksomheden, BIG, har ansvaret for at 20 procent af interiøret i den nye lokation på Skelbæksgade kommer til at matche den særlige danske stil. Derudover har danske Over Byen Arkitekter bidraget til indretningen. Officehub har indgået en aftale med WeWork, og det vil derfor være muligt at booke fremvisninger og kontorer gennem vores platform, når dørene slåes op i starten af 2020.

 • Hvem

  Bag om WeWork

  Kontorfællesskaber og WeWork forbindes primært med nystartede, innovative virksomheder. Startups og scaleups udgør da også størstedelen af deres brugere, men faktisk er 40 procent af lejerne virksomheder med mere end 500 medarbejdere. WeWork begyndte med to lokationer i 2010. Året efter var det fordoblet, men i 2014 havde 23 lokationer fordelt på mere end otte byer. Siden da er den vækst fortsat med eksponentielt tempo. I 2015 havde de 55 lokationer, i 2016 var det steget til 111. I dag har den amerikanske kometvirksomhed 280 lokationer fordelt i 86 byer. Miguel McKelvey and Adam Neumann stiftede WeWork, men Neumann havde stiftet bekendtskab med livet som iværksætter. Han har tidligere lavet kvindesko med hæle, der kunne klappes sammen og Krawler, som var babytøj med indbyggede knæbeskyttere.

Beliggenhed

Adresse

Skelbækgade 2-4
1717 København V

Afstand til nærmeste
Metro1.86 km  ~  23 min
S-tog304 m  ~  4 min
Bus492 m  ~  6 min
Parkering730 m  ~  9 min

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 74 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der endnu ikke er oprettet på siden. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser