Woods Augusthus

Skønne erhvervslejemål i universitetskvarteret ved DR-Byen

 • København S
0af13
Område København S

Find de rigtige rammer til din virksomhed

 • Bygningen

  Oversøisk inspiration

  Et øjekast på bygningen og du glemmer, du er i København. I stedet vil du få følelsen af at stå på Brooklyns gader og stræder og kigge op på de mange røde facader, mens du i virkeligheden står på Amagerfælledvej og spejder op på Woods Augusthus. Et Brooklyn-inspireret hus, der kan omfavne din virksomhed og tildele lukrative dyder. Udover det kan man i bygningen også finde et revolutionerende hotel, der er et af verdens “25 coolest hotels”, og en yderst fantastisk personalerestaurant drevet af Meyers, samt mere.

 • Kontoret

  Sæt standarden

  Woods Augusthus tilbyder alt fra enkeltpladser, worksuites til mindre teams, til større erhvervslejemål i rustikke omgivelser. Trægulvet, betonsøjlerne og de fritlagte spirorør tilegner kontorerne en mærkværdig enkelthed, som kan stimulere den produktive atmosfære, hvilket kan hjælpe din virksomheder til nye højder. Med et lejemål ved Woods, vil det innovative aspekt blive sat i fokus, og du vil blive en del af et urbant dynamisk miljø, hvor etablerede og succesrige virksomheder arbejder side om side.

 • Bæredygtighed

  Grøn profil

  Med et kontorlejemål ved Woods Augusthus vil du kunne møde op med god samvittighed hver dag. Konstruktionen af bygningen har prioriteret miljøvenlige forudsætninger højt, hvilket har resulteret i et solcelleanlæg, benyttelse af genbrugstegl samt akustikløsninger i genanvendt papir. Har bæredygtighed en betydning for dig, så behøver du ikke at tøve med at skrive under hos Woods.

 • Lokation

  Kryds ønskelisten af

  Med Woods Augusthus får du en central lokation med gode parkeringsforhold i ejendommens kælder. Du kan tage metroen beliggende et stenkast fra dig, og efter tre stop, står du i Københavns indre byområde. Det er ikke altid man kan få alt hvad man ønsker sig, men når det kommer til lokaliteten, er Amagerfælledvej 106 helt eminent. Ikke langt fra dig finder du Amager Fælled, hvor du kan samle tankerne i de dejlige naturskønne omgivelser, og er det byen du skal til, kræver det ikke andet end et skridt ud af fordøren.

 • Miljøet

  Luft til at arbejde

  Trods de mange faciliteter, de inspirerende rammer og Woods’ usammenlignelige øje for detalje, er én ting forblevet højest på dagsordenen siden dag 1 - nemlig at Augusthus grundlæggende skal være et godt sted at arbejde. Her kan du glemme alt om dårlig luft og trættende akustik; arbejdsmiljøets kvalitet har været for øje siden første plantegning, og det kan mærkes. Dette - samt den sunde, grønne kantine - sørger for at du er motiveret og frisk både mandag morgen og fredag eftermiddag.

Beliggenhed

Adresse

Amagerfælledvej 106
2300 København

Afstand til nærmeste
Metro234 m  ~  3 min
S-tog2.83 km  ~  40 min
Bus2.10 km  ~  29 min
Parkering173 m  ~  2 min

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 266 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser