Zieglers Gaard Office Club

En smukt rokoko inspireret Kontorhotel med udsigt til Christiansborg

 • København K
0af1
Område København K

Byens bedste udsigt og flotteste mødelokale

 • Historie

  En Rokoko Perle ved Gammel Strand

  Huset med den fantastiske udsigt til kanalen, Thorvaldsens museum og Christiansborg blev bygget i starten af den danske rokoko æra, i 1732. Huset blev opført af Philip De Lange og har huset mange kendte danskere som filosoffen N. F. S. Grundtvig og maleren Johan Rohde gennem tiden.

 • Services

  Fantastisk serviceniveau

  Som medlem i Office Club får du adgang til en lækker frokostordning, alle grundlæggende kontor faciliteter og de services som du dagligt har brug for. Receptionen tager imod dine gæster og du skal ikke tænke på rengøring eller om internettet fungerer – der vil i åbningstiden, kl. 08.00-17.00, altid være en Office Assistant til at assistere dig.

 • Mødefaciliteter

  Smukke mødelokaler

  Som medlem i Zieglers Gaard Office Club får du adgang til nogle af byens flotteste mødelokaler. Som del af vores arbejde, har vi hos OfficeHub besøgt mange mødelokaler, men vi må sige at det er en oplevelse at sidde i det store mødelokale direkte ud til kanalen. Huset har derudover adskillige andre mødelokaler i forskellige størrelser.

 • Indretning

  Stor kærlighed til detaljer

  Hos Zieglers Gaard Office Club er der tænkt over alle de små detaljer, som gør det til noget særligt at møde ind dagligt. Samtidig er det, det perfekte sted at invitere dine gæster, kunder og samarbejdspartnere på besøg, da helhedsoplevelsen fra rum til rum er gennemtænk og du med stolthed kan sige at du har til huse her. Du kan være sikker på at dine gæster er imponeret, når de forlader kontoret eller mødelokalet efter jeres møde i Zieglers Gaard Office Club.

 • Kontor

  Møblerede kontorer i forskellige størrelser

  I Zieglers Gaard Office Club kan du leje designerindrettede kontorlokaler til din virksomhed i forskellige størrelser. Alle kontorer er unikt designet og tilpasset til deres omgivelser. Her har du muligheden for at leje nogle af byens mest eksklusive kontorlokaler med udsigt til Christiansborg, kanalen eller de smukke gader i den gamle Middelalderby.

Med udsigt til kanalen og Christiansborg

Adresse

Nybrogade 12
1203 København

Afstand til nærmeste
Metro259 m  ~  4 min
S-tog255 m  ~  3 min
Bus55 m  ~  51 sek
Parkering470 m  ~  6 min

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 263 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser