Kontor i Byen H. C. Ørsteds Vej

Kontor med luksuriøs placering i Frederiksberg C

 • Frederiksberg
0af6
Område Frederiksberg

Inspirerende gåture langs Københavns søer

 • Kontor

  Alt hvad du har brug for

  Kontoret på H. C. Ørsteds Vej står allerede møbleret med lækre hævesænke borde og kontorstole. Det vil sige, at ligeså snart du træder ind i kontorlokalet, skal du kun sætte strøm til computeren og begynde at arbejde. Kontorlokalet på Frederiksberg har alt, hvad en travl iværksætter har brug for; lyse rum, et bord at arbejde på og et godt fællesskab.

 • Fællesskab

  Hyggelig vibe

  Alle lejere på Frederiksberg kontoret er åbne og friske, og de er altid klar på at snakke over en kop kaffe. Det relativt lille kontorfællesskab gør, at man hurtigt kommer til at lære hinanden at kende. Køkkenet er det åbenlyse sted, hvor man kan mødes med de andre lejere, og lige få clearet hovedet over en bid mad eller kop kaffe.

 • Lokation

  Dejlig beliggenhed

  Kontoret på H. C. Ørsteds Vej 50 ligger centralt på Frederiksberg. Her har du utallige muligheder for at du kan komme til og fra møder. Om end det er på gåben, metro eller bus, ligger det hele et stenkast væk. Belligenheden giver talrige muligheder for walk’n’talks eller bare en pause fra arbejdet. Her er en gåtur rundt om søerne en af de mange muligheder du har.

Beliggenhed

Adresse

H. C. Ørsteds Vej 50
1879 Frederiksberg C

Afstand til nærmeste
Metro261 m  ~  4 min
S-tog1.26 km  ~  17 min
Bus90 m  ~  1 min
Parkering94 m  ~  1 min

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 263 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser