The Archive House

Kontorhotel på Gammel Kongevej 74A

 • Frederiksberg
0af12
Område Frederiksberg

Femstjernet Kontorhotel på Frederiksberg

 • Kontorhotellet

  5 -⭐️

  Det er ikke uden grund, at kontorhotellet “The Archive House” flager med en femstjernet titel. Den veludviklede og moderne bygning tildeler ekstravagante forhold til alle virksomhedsstørrelser, store som små. Fleksibilitet er et fokuspunkt, der vægter højt i huset - du skal selvfølgelig have muligheden for at sætte eget præg på kontoret, så det kommer til at passe til din Work Spirit.

 • Serviceminded

  Superhelte bag skranken

  På Gammel Kongevej 74A lader de dig ikke gå på kompromis med din virksomheds produktivitetsniveau. Receptionen kan klare et hav af gøremål for dig, hvad enten det i er det professionelle erhverv eller en dagligdags-opgave . Skal din skjorte være vasket og nystrøget til et vigtigt møde, har du ikke tid til at købe ind til aftensmad, eller har du et arbejdsrelateret spørgsmål, der plager dig? - Bare rolig, receptionen er der for dig.

 • Indretning

  Stilmæssig perfektion

  De åbne rum og grå facader skaber en minimalistisk stemning, der bliver brudt med linjer af rolige nuancer, og som i en højere enhed tildeler lokalerne en balanceret anordning. The Archive House har med en skandinavisk indretnings-struktur, formået at give bygningen en professionel ånd, der afspejler kontorhotellets kvalitative arbejdsatmosfære. - Indretningen vil uden tvivl sparke benene væk under dig.

 • Community og Events

  Gør dig selv dygtigere

  For at hjælpe dig med at opnå dine mål, fokusere Kontorhotellet i høj grad på at hjælpe din produktivitets- og koncentrationsevne. Gennem nogle af deres events som Yoga, Meditation Workercise og Podcast, kan du få styr på dine tanker eller finde på nye ideer. Benyt muligheden til at tage kontakt til sidemakkeren, måske har han eller hun svaret på netop dit spørgsmål.

 • Lokation

  Tæt på alt

  The Archive House i København, ligger på grænsen mellem frederiksberg og vesterbro, og må siges at have nogle meget attraktive områder inden for få meter. leder du efter en fyraftens-øl, så slå dig ned på Værnedamsvej, hvor du samtidig mærker den charmerende by-rytme. Og har du brug for en tænkepause i naturomgivelser, så er du ikke mere end et stenkast fra de rolige søer.

Beliggenhed

Adresse

Gammel Kongevej 74A
1850 København

Afstand til nærmeste
Metro1.00 km  ~  14 min
S-tog838 m  ~  12 min
Bus345 m  ~  5 min
Parkering12 m  ~  10 sek

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 263 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser