KBH Base City

Kontorfælleskab i arkitekttegnet villa på første sørække

 • København K
0af9
Område København K

Kreativt fællesskab med udsigt over søerne

 • Fællesskabet

  Et samlingspunkt for kreative kræfter

  Her er virkelig tale om et kontor, hvor kreativiteten og fællesskabet er sat i højsædet. Designere, arkitekter og byplanlæggere vælger i høj grad at flokkes til destinationen. Derfor finder du også et unikt og stærkt arbejdsfællesskab her, som blandt andet bliver skabt ved mange små events og uformelle samlinger.

 • Kontoret

  Søkig, tagterrasse, hyggekroge og fælles kreativitet.

  KBH Base City tilbyder to velindrettede mødelokaler, hvor du kan lukke aftaler eller tage vigtige skypekald. Casual friday? Drop mødelokalet og slæng dig i en af de mange hyggelige kroge spredt udover husets to etager. Bilen parkerer du gratis på en af p-pladserne.

 • Historien

  Den lange historie med det moderne twist

  Kontoret ligger i en gammel Villa, der er tegnet af arkitekten Christian Hansen og opført i 1863. Indtil 1999 blev den brugt af kommunehospitalet, men siden 2012 har det været hjemsted for kontorfællesskabet KBH Base.

 • Adressen

  Fem minutter fra alt, hvad man behøver

  Her kan du få et kontor på Øster Søgade, hvilket gør lokationen nærmest unik. Efter du har pendlet med S-toget til Nørreport, ligger kontoret en 5-minutters gang gennem Botanisk have. Hvis du går den modsatte retning har du Nørrebros overvældende udbud af frokosttilbud. Hvis rugbrødsmotoren strejker, så kan du tage en af de mange busser, der holder ud for kommunehospitalet.

Beliggenhed

Adresse

Øster Søgade 22
1357 København K

Afstand til nærmeste
Metro840 m  ~  12 min
S-tog940 m  ~  13 min
Bus250 m  ~  3 min
Parkering114 m  ~  2 min

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 260 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser