Kontor36E

Et hyggeligt kontorfællesskab til dig der søger søde kollegaer i et flot indrettet kontor

 • København K
0af1
Område København K

Kontor36E i 360°

Se stedet før du besøger det

Nyhed

Alt hvad en mindre virksomhed har brug for

 • Fællesskab

  Fordi det skal være sjovt at gå på arbejde

  Kontorfællesskab er startet af møbeldesigneren Ole og grafikeren Pernille, som besluttede sig for at skabe en fællesskab for selvstændige, som ønsker en arbejdsdag sammen med andre ligesindende. Tonen på kontoret er uformel og kollegial. Så hvis du er på udkig efter et flot kontor, med søde "kollegaer" i den kreative branche, er det her helt sikkert stedet for dig.

 • Frokost

  ”Hva, skal vi tage ud og spise?”

  På kontoret er der tradition for at man spiser frokost sammen - enten på et af de mange lækre steder i nærheden eller i frokoststuen/mødelokalet. Her er der er også et lille køkken tilknyttet, hvis du vil varme gårsdagens rester.

 • Faciliteter

  Arkivrum og kopimaskiner

  Kontoret har et tilknyttet arkivrum til opbevaring og private telefonsamtaler. Her er også en sofa hvor du kan lægge dig, hvis du har brug for en break eller bare vil skifte kontorstolen ud med et blødere område.

 • Lys og lyd

  Dejlig naturligt lys og god akustik

  God akustik lægger man først mærke til, når den ikke er der - og det er ikke tilfældet her. I kontoret er der sat lydaborberende stof op på væggene, så der er behageligt at være, når der bliver talt i telefon. Kontoret har også flere vinduer og ovenlys, som skaber et godt arbejdsrum.

Lige ved Kongens Nytorv

Adresse

Bredgade 36E
1260 København K

Afstand til nærmeste
Metro303 m  ~  4 min
S-tog1.20 km  ~  17 min
Bus4 m  ~  3 sek
Parkering155 m  ~  2 min

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 263 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser