Langeliniekaj

Er dette Københavns mest lukrative kontor beliggenhed?

 • Østerbro
0af20
Område Østerbro

Muligheder på muligheder.

 • Langelinie

  Historien bag

  Promonaden har i årrækker været et af Danmarks vigtigste og største turistknudepunkter. I dag er Langelinie et yndet sted for gode minder og hyggelige udflugter. Promonadebygningen er snart klar til at få nyt liv efter at have ydet sit til turistlivet. Er det din virksomhed, som skal vokse videre i disse smukke omgivelser?

 • Muligheder

  Hvordan vil du have det?

  Der er to ting du ikke kan ændre. Det ene er den konstante havudsigt og den anden er bygningens utrolige charme som ikke findes andre steder. Herfra er det kun fantasien som sætter en begrænsning. Du har mulighed for at designe og indrette hver en enkelt kvm i bygningen. Det er de perfekte forudsætninger for, at du kan skabe de bedste arbejdsrammer for dig og dine medarbejder. Der er i alt 1025 kvm til kontor og 1580 kvm til mødefaciliteter, kantine og fællesarealer.

 • Beliggenhed

  Østerbro som baghave

  Ønsker du også at slippe for byens bilos og travlhed? Så er det her sagen. Her bytter du alt der hedder bytrafik og dyttende bil larm ud med havudsigt og rolige omgivelser. Et stenkast fra kontoret finder du Kastellets grønne omgivelser og den Lille Havfrue. Parkeringspladser er der masser af, og på en hurtig gåtur finder du Østerport St., hvor både metro og S-tog station er at finde.

Beliggenhed

Adresse

Langeliniekaj 2
2100 Østerbro

Afstand til nærmeste
Metro1.09 km  ~  15 min
S-tog1.18 km  ~  18 min
Bus600 m  ~  8 min
Parkering220 m  ~  3 min

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 260 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser