Østerbrogade 125

Fedt fællesskab, kanon kontor og alt inklusiv!

 • Østerbro
0af27
Område Østerbro

Søger du start-up deluxe arbejdsrammer?

 • Break-away områder

  Lækkert loungeområde

  Vi får ofte efterspørgsel på kontorer, hvor der plads til at ens medarbejdere kan gå ud og holde uofficielle møder, koble af fra tid til anden eller bare tæve chefen i en bordtennis duel. Alt dette har du muligheden for på denne lokation, hvor udlejer har gjort meget ud af at I skal føle jer velkomne fra dag 1 af. Virksomhederne på adressen, er meget åbne for netværk, og det skal ikke udelukkes at din næste kunde kommer gennem dit nye netværk?

 • Køkken

  Spiser I frokost?

  Ja selvfølgelig gør I det, derfor er der selvfølgelig også tænkt over at der skal være faciliteter til at kunne spise en lækker frokost. Wedo er få skridt væk, hvor I kan få jer en lækker salat, derudover er der pizzaria og thai, hvis det er hvad I lyster. Står du og mangler lidt til kaffen? Så finder du det kendte Juno the Bakery bare 10 minutter væk fra kontoret. Det er meget sjældent vi hører at kaffe er inkluderet i lejen, men det er den her - hvilket vi ved er et kæmpe plus for mange virksomheder! ☕️

 • Kontorer

  Med mange muligheder

  Leder du efter et dejligt nyt kontor, hvor du og dine medarbejdere, kan arbejde i lyse inspirerende rammer - så er Østerbrogade 125 jeres nye base. Kontoret kan du indrette efter eget behov, og det åbner op for mange spændende muligheder. Du finder kontorne få meter væk fra den nye metro. Tilmed kører 1A lige ude foran hoveddøren, og Svanemøllen placeret inden for 5 min på gå-ben. Kommer I i bil, er lokationen tæt på motorvejen.

Betyder det noget for jer at være tæt på den nye metrolinje? Så kig nærmere her.

Adresse

Østerbrogade 125, 5. sal
2100 København Ø

Afstand til nærmeste
Metro371 m  ~  5 min
S-tog389 m  ~  6 min
Bus537 m  ~  8 min
Parkering10 m

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 260 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser