Vermundsgade 19

Alt udlejet :-)

 • Østerbro
0af6
Område Østerbro

Få rene indretningslinjer i det her kreative fællesskab

 • Rene indretningslinjer

  Nyd det velindrettede kontorlandskab

  Overdimensionerede pengeplanter og hvide hævesænke borde gør det kontorlandskab både lyst og lækkert. Mødelokalet står klar til fri (og fair) afbenyttelse, så længe du husker at betale huslejen. Så du kan roligt parkere cyklen foran kontoret på Vermundsgade 19.

 • Kreativt fællesskab

  Rum til at tænke - langt - uden for boksen

  Her får du mulighed for at få en kontorplads, hvor der er så højt til luftet, at der nærmest ikke kan tænkes for stort. Bureauet Melt har haft en finger med i alt fra Tech festival til live performances. Det er oplagt at tage en plads her, hvis du er indenfor det kreative felt.

 • Overraskelsernes område

  Bliv en del af Østerbros kreative, kinder-ægs kvarter

  Østerbro er kendt for barnevogne og cafe latte. Men området omkring Vermundsgade byder på en række overraskelser. Kulturinstitutionen Bolsjefabrikken startede den bevægelse, som man i dag ser udløberne af. Flere kreative virksomheder og bureauer slår sig ned her, og en række lækre cafeer har fulgt trop.

Beliggenhed

Adresse

Vermundsgade 19
2100 Østerbro

Afstand til nærmeste
Metro405 m  ~  5 min
S-tog1.18 km  ~  16 min
Bus287 m  ~  4 min
Parkering528 m  ~  7 min

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 260 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser