Villa Kultur

Alt udlejet, lad os se om der ikke er noget andet :-)

 • Østerbro
0af12
Område Østerbro

Dit andet hjem ❤️

 • Startups

  Et hus for kulturskabere

  Villa Kultur er et arbejdshjem for kulturiværksættere og selvstændige i København. I villaen deler vi viden, inspirerer hinanden og arbejder sammen om at skabe morgendagens og fremtidens kultur. Der er højt til loftet og plads til skæve idéer.

 • Fællesområder

  Orangeri, loungeområde, have og balsal

  Som medlem af Villa Kultur får du adgang til en masse stemningsfyldte fællesområder. I orangeriet kan du uanset årstid sidde omringet af planter, træer og italienske marmorfliser og suge til dig af de smukke farver. Orangeriet bliver ofte brugt til de mere uformelle snakke, en hyggelig frokost og generelt mødested for alle vores medlemmer og deres gæster. Til de mere officielle møder kan du gratis booke mødelokalet med plads til 8 personer eller leje et af de store rum, hvis du skal afholde workshops eller konferencer til fordelagtige medlemsrabatter.

 • Socialt

  Fredagsbarer, løbeklub og kulturarrangementer

  Med kontor eller kontorplads i Villa Kultur, skal du være forberedt på, at der er fokus på de sociale aktiviteter. Villaen er ikke blot en arbejdsplads, men et arbejdsfællesskab, hvor vi kommer hinanden ved. Første fredag i måneden bliver der afholdt en større fredagsbar, og de øvrige fredage er der tradition for at snuppe en kold fredagsøl i haven eller i orangeriet. Der er også en løbeklub, hvor både medlemmer og folk udefra løber og træner sammen med en professionel træner hver mandag eftermiddag. Desuden afholder Villa Kultur en række kulturarrangementer, ofte i samarbejde med andre kulturaktører i Københavns rige kulturliv.

Lige ved Boba Plads

Adresse

Krausesvej 3
2100 København Ø

Afstand til nærmeste
Metro780 m  ~  11 min
S-tog891 m  ~  12 min
Bus215 m  ~  3 min
Parkering332 m  ~  5 min

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 263 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser