WeWork Kalvebod Brygge

Verdens succesen kommer til København

 • København K
0af1
Område København K

Åbner i 2021

 • Koncept

  Masser af erfaring

  WeWork er nærmest definitionen af “Co-Working”. De har siden 2010 braget derudaf, og har nu 930.000 kontorkvadratmeter verden over. WeWork siger selv, at de er all-inclusive koncept med fuld service og unik indrettet fællesarealer og kontorer. Missionen for åbningen i Danmark lyder således: "Med vores første lokation i København stræber vi efter at forbinde danske virksomheder med nye forretningsforbindelser, kollegaer og ligesindede fra hele verden og lette markedsadgangen for virksomheder i og fra Danmark," Det har Wybo Wijnbergen, direktør for WeWork i Nordeuropa udtalt i en pressemeddelelse.

 • Muligheder

  Slå til nu og alt er muligt

  Vi kan snakke længe om hvor fantastisk WeWork er, men vi er nødt til at gøre det kort. Det handler om at være først, hvis man vil have en unik skræddersyet løsning. WeWork er nu igang med at renovere og indrette bygningen på Kalvebod Brygge 35, og derfor kan det være en god ide allerede nu at komme ud til en fremvisning, så dit nye kontor står klar. Bygningen er fordelt på 6 etager og der er 4800 m2, at boltre sig på. Du har mulighed for at få flexpladser, faste pladser og lukket kontorer på helt op til 80 mennesker.

 • Hvad så nu?

  Kontakt os i dag

  Der kommer til at være rift om pladserne hos WeWork. Så hvis du vil sikre dig en plads hos den amerikanske coworking-kæmpe, så er det vigtigt, at du er i god tid. Du kan gennem os sikre dig en fremvisning, og dermed være en af de første til opleve WeWork slå dørene op for København.

Beliggenhed

Adresse

Kalvebod Brygge 35
1560 København

Afstand til nærmeste
Metro1.10 km  ~  14 min
S-tog881 m  ~  11 min
Bus505 m  ~  7 min
Parkering81 m  ~  59 sek

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 260 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser