WorkShareGrow Hellerup

Stedet er lukket, lad os se om der er noget andet som passer.

 • Hellerup
Se videoSe video
Område Hellerup

WorkShareGrow Hellerup i 360°

Se stedet før du besøger det

Nyhed

Good people, gathered

 • Service

  Et kontor du vil elske at arbejde i ❤️

  Cosy & Corporate er grundpælen i WorkShareGrow kontorkoncept. De tror på, at kombinationen hyggelige arbejdsrammer og god service er med til at skabe en arbejdsplads, hvor man er glad for at møde ind hver morgen. Drivkraften bag dette er kontorets servicemedarbejdere, der hjælper med at holde kontoret pænt, sørger for at der kaffe på bordet i mødelokalerne og tager godt imod dine gæster, når de kommer for at besøge dig.

 • Fællesområder

  Mødelokaler, lounge og tagterrasse

  I kontoret får du adgang til fem flotte mødelokaler, i størrelsen 2-20 mand, som du booker igennem WorkShareGrow IT-system. Desuden er der en stor flot tagterrasse med udsigt over Øresund, samt små loungeområder fordelt i kontoret, hvis du vil lidt væk fra kontorstolen.

 • Kantine

  Meyers kantine i bygningen

  I 2017 vandt Meyer's kantiner den prestigefyldte Kantinepris der uddeles af Landbrug og Fødevarer. Med et kontor her, kan du og dine medarbejdere se frem til en sund og varieret frokost i dagligdagen.

 • Fleksibilitet

  Kontorplads til 1-20 medarbejdere

  Med et kontor her, kan du nemt skalere din virksomhed uden at skulle flytte adresse. WorkShareGrow mange lokaler, samt lokationer, sikrer dig, at du altid har plads til nye medarbejdere. Dejlig nemt.

 • Frisk luft

  Tagterrasse med udsigt til Øresund

  Med et kontor her, har du også adgang til en stor flot tagterrasse som kan bruges til at spise frokost på om sommeren ☀️

Tæt på Øresund og offentlig transport

Adresse

Strandvejen 70
2900 Hellerup

Afstand til nærmeste
Metro2.25 km  ~  31 min
S-tog704 m  ~  10 min
Bus300 m  ~  4 min
Parkering367 m  ~  5 min

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 260 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser