De bedste kontorhoteller på Frederiksberg - Byen i byen

Hvor mange bydele i København har et slot, en zoologisk have og et overflødighedshorn af grønne åndehuller? En. Frederiksberg. Byen i byen er på en og samme tid grøn, konservativ, fremadstormende og hjemsted for nogle af Københavns bedste kontorhoteller.

Derfor skal I vælge et kontorhotel på Frederiksberg

Frederiksberg skiller sig mærkbart ud i forhold til resten af Københavns bydele. Tempoet daler på en eller anden måde til et mere tåleligt niveau, når man krydser bygrænsen. Det kan man takke de grønne omgivelser og de smukke bygninger fra 1800-tallet for.

Derfor skal I vælge et kontorhotel på Frederiksberg, hvis I ønsker at få kontorer tæt på Københavns pulserende hjerte, Indre By, men væk fra stress og jag. 2000 er faktisk et særdeles populært postnummer, når det kommer til kontorhoteller.

Her kan jeres virksomhed få alle fordelene ved moderne kontorhoteller, men bibeholde charmen med de historiske bygninger, som de ofte har til huse i. Frederiksberg brede veje og alléer skaber luft og et liv, der gør, at kontorhoteller på Frederiksberg er en eftertragtet vare på vores hylder.

Hvis I placerer jeres virksomhed på Frederiksberg, sender det samtidig et signal til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere om eksklusivitet, og I kan tage imod dem alle i attraktive omgivelser. Faktisk mener en tredjedel af københavnerne at Frederiksberg er den mest attraktive bydel ud af alle kvartererne.

Frederiksberg byder på et bredt spænd af forskellige typer af kontorhoteller, der i høj grad egner sig til den professionelle virksomhed, som ønsker at der er styr på de ydre omgivelser på deres arbejdsplads.

I finder både mindre kontorhoteller, hvor der plads til fem personer, men også større hvor i kan have op mod 70 medarbejdere. Der er derfor rig mulighed for at finde et kontorhotel som passer til netop jeres størrelse af virksomhed.

Bebyggelsen på Frederiksberg er kendt for sin barokke stil, hyggelige alléer og familievenlige områder. Selvom bydelen på mange måder også er kendt som en livlig kommune, er det dog gennemgående, at gadebilledet er langt fredeligere end resten af København, hvilket mange virksomheder sætter pris på.

Kontorhoteller på Frederiksberg spænder vidt, og her finder I alt fra nyrenoverede industribygninger med arbejder-charme til ombyggede herskabslejligheder. Det er med andre ord muligt at finde et kontorhotel på Frederiksberg, der matcher både behov og brand.

Kontorhotel - som begreb - kan måske lyde en smule støvet, men det er faktisk forkert. For selvom konceptet stammer fra 70’erne, så er støvet for længst væk. I dag er det i kontorhoteller, man finder nogle af de absolut fedeste kontorlokaler, og nogle af hotellerne ligger på de dyreste adresser i byerne.

Herunder kan du få del af den viden, vi har indsamlet omkring kontorhoteller gennem årene. Hvis du læser med her, kan du blive klogere på, hvad et kontorhotel er, hvad det koster at bo der, hvilke typer af kontorhoteller der er, hvorfor stadig flere virksomheder vælger at flytte ind på et, og hvorvidt det bedst kan betale sig at finde sit eget kontor eller vælge et kontorhotel.

Sådan kommer I til Frederiksberg

Postnummeret 2000 breder sig faktisk på små 9 kvadratkilometer. Konkret strækkker Frederiksberg sig fra Nørrebro i nord, Vesterbro i syd og afgrænses i vest af Vanløse og løber langs Gammel Kongevej hele vejen indtil søerne, hvor Indre By tager over.

Den placering er en fordel for både kollegaer, kunder og samarbejdspartnere, der let kan komme til og fra bydelen i løbet af dagen hvad enten de vælger bilen, bussen eller cyklen.

Som udgangspunkt er der altid to timers gratis parkering - og gratis hele søndag - på Frederiksberg, men det kan blive en lidt lang arbejdsdag, hvis man skal ned og flytte bilen med de intervaller. Derfor vælger de fleste at købe en pendlerlicens, som kommunen sælger for 420 kroner for et halvt års parkering.

I dag skærer metrolinjen sig gennem Frederiksberg undergrund fra søerne mod Vanløse, og når metroringen slår dørene op i midten af 2019, så er bydelen godt dækket ind af den offentlige infrastruktur, der også tilbyder busser, så med et pendlerkort i lommen, når du hurtigt frem uanset, hvor du kommer fra i København.

Slutteligt er Frederiksberg en fryd at cykle gennem. De brede cykelstier er mindre proppede end Nørrebro og Indre Bys ditto. Samtidig kan du nyde de grønne områder og de flotte bygninger, når du triller forbi på cyklen.

Frederiksberg i og efter arbejdstiden

Det høje niveau blandt kontorhotellerne på Frederiksberg er i sig selv grund nok til, at overveje at gøre bydelen til jeres nye hjemstavn, men de grønne områder, gode restauranter og hyggelige barer sætter prikken over i’et.

Nogle gange kan det være godt at komme ud af kontoret i løbet af arbejdsdagen og lade tankerne flyde frit. Siden 1749 har byens borgere gjort netop det i Frederiksberg Have, der har åbent mellem 6-19 hver dag. Her dyrkes både yoga på de grønne plæner, og du kan sætte dig og få en kop kaffe på Cafe Funder, hvis du skulle være tørstig.

Et andet naturlig stop på vejen, og det der i høj grad bidrager til bydelens eksklusive ry er selvfølgelig Frederiksberg Slot, der ligger på skellet mellem Frederiksberg Have og Søndermarken.

Det er også i Frederiksberg Have, at I finder en af de mest autentiske frokostoplevelser København har at byde på. Haverne. Her kan I skylle succesoplevelserne fra kontoret ned med en kold øl og tatar i Hansens Gamle Have, der ifølge dem selv har: “Serveret traditionel dansk mad og hygge siden 1850”.

Hvis du ikke orker, at bikse aftensmad sammen, når du kommer hjem fra en lang dag på kontorhotellet, så er det oplagt at tage en tur forbi Forno A Legna, der serverer en af Københavns bedste pizzaer - måske endda bedre end Bæsts, men det er jo en smagssag. Det kan betale sig at bestille før sulten for alvor melder sig, for man venter tit op mod 45 minutter før man får sin pizza.

Ellers byder Frederiksberg på alle de ting, som en by bør have. Man siger, at man kan leve et helt liv uden nogensinde at bevæge dig udenfor 2000.

Find det perfekte kontor

Søg blandt +500 kontorer og kontorhoteller i København - book en fremvisning eller få hjælp til at vælge af en kontorekspert. Kvit og frit ✌️

Indlæser