Se de bedste kontorhoteller i Lyngby - Det grønne åndehul med højteknologiske kræfter

Lyngby har været en del af historiebøgerne siden stenalderen. I dag har borgerne dog droppet flintestenene, og Lyngby er også kendt som Vidensbyen blandt andet på grund af DTU og IBM. Kombinationen af højteknologiske kundskaber, de grønnne områder og infrastruktur gør kontorhotellerne i Lyngby til populære destinationer.

Derfor skal I vælge et kontorhotel i Lyngby

Kongens Lyngby er en del af Lyngby-Taarbæk Kommune. Her finder du kontorhoteller, der er attraktive for især mange større virksomheder, da man let kommer dertil med både bil og offentligt transport. Ovenikøbet er Lyngby et sted, hvor man kan få mere kontorhotel for pengene sammenlignet med Hellerup og København.

Det er imidlertid ikke kun på grund af prisen og infrastrukturen at mange vælger et kontorhotel i Lyngby. Det brede udvalg af kontorhoteller, der tilbyder varierende grader af service-niveauer alt efter din virksomheds bevov, tiltrækker nemlig også videntørstige virksomheder.

For flere virksomheder lægger til kaj i Lyngby for at ligge side om side med vidensflagskibe som DTU, IBM og Microsoft. Særligt Danmarks Tekniske Universitet er oplagt at have i nærheden, hvis du har behov for teknisk begavede talenter i den absolutte verdensklasse.

Men det er ikke kun den højteknologiske viden, der lokker flere virksomheder til Lyngby. Lyngby tilbyder et udvalg af kontorhoteller ofte beliggende tæt på enten motorvej eller en station og egner sig godt mellemstore og større virksomheder, hvilket gør, at kontorhotellerne her er meget eftertragtede.

En anden årsag, til at større virksomheder vælger Lyngby til, er at de får flere kvadratmeter at brede sig på sammenlignet med kontorhoteller i København K og brokvartererne.

Oveni det er kontorhotellerne i Lyngby ofte nyere eller renoverede bygninger, og egner sig godt til firmaer som ønsker at arbejde i et professionelt miljø, med funktionelle og servicerede rammer. Men det største trækplaster for de fleste er og bliver Lyngbys formidable infrastruktur.

Med firmaet placeret i et kontorhotel i Lyngby, sender det et signal udadtil om en moderne arbejdsplads, som har brug for en fed transportmæssig lokation, men samtidig også gerne vil ligge tæt på hovedstaden, så det er muligt for kunder, kolleger og samarbejdspartnere at komme dertil.

Kontorhotellerne i Lyngby er ofte nyere eller renoverede bygninger, og egner sig godt til firmaer som ønsker at arbejde i et professionelt miljø, med funktionelle og servicerede rammer.

Sådan kommer I til Lyngby

Lyngby er en af de mest populære udflytter kommuner nord for København. Man er nemlig stadig kun 11 kilimoter fra hovedstaden, mens man får grønne åndehuller og højere til loftet end i Indre By. Netop den placering er også en af grundene til at Lyngby er en populær destination for dem der interesserede i kontorhoteller.

For interesserede lejere er Lyngby nemlig en rigtig god by, hvor man slipper for den sure morgentrafik. Enten via de virkelig gode tilkørslesmuligheder med motorvejen eller på grund af den gode offentlige transport.

Dette er eksempelvis tydeligt da Lyngby trafikalt er forbundet til Hovedbanegården i København med S-tog, og med busser til både Nørreport station og Gentofte. Derudover kan man med bil vælge mellem både Helsingørmotorvejen og Motorring 3, der går begge går til Lyngbymotorvejen som man kan tage Kongevejen til Virum med.

Lyngby tilbyder et udvalg af kontorhoteller ofte beliggende tæt på motorvej eller stationer, og egner sig godt mellemstore og større virksomheder, hvilket gør, at kontorhotellerne her er meget eftertragtede.

Lyngby i og uden for arbejdstiden

Lyngby byder på hyggelige caféer og gode restauranter, hvor der er gode muligheder for både kundemøder og forretningsaftaler. Her er Lyngby bl.a. kendt for spisesteder som eksempelvis Post Pub, Meyers Spisehus og Det Sunde Køkken.

Vil man gerne ud i grønnere omgivelser, til f.eks. en walk-and-talk, kan man gå sig en tur i Jægersborg Dyrehave, som ligger i gåafstand fra Lyngby station. Derudover ligger der også det naturskønne Lundtofte, som består af fredede arealer og flotte åer, og er oplagt at besøge i sin frokostpause.

Har man selv eller kunder brug for overnatning, kan man benytte sig af Hotel Scandic Eremitage eller Hotel Postgaarden. Ønsker man at læse mere om byliv i Lyngby, kan man besøge byens hjemmeside og læse mere her her.

Lyngby byder på shoppemuligheder eksempelvis i Lyngby Storcenter, Illums Bolighus eller i Magasin Lyngby. Ønsker man at være mere historisk, kan man også besøge én af byens museer, som Frilandsmuseet og The Open Air Museum.

Find det perfekte kontor

Søg blandt +500 kontorer og kontorhoteller i København - book en fremvisning eller få hjælp til at vælge af en kontorekspert. Kvit og frit ✌️

Indlæser