Se de bedste kontorhoteller i Valby - Den grønne forstad

I gamle dage var Valbys midte et idyllisk gadekær, og selvom gadekærret i dag omlagt til en legeplads, så har det Morten Korchske-skær ikke forladt bydelen. I dag er Valby inde i en rygende udvikling og de spirende cafeer, restauranter og kontorhoteller, har gjort bydelen attraktiv og tilgængelig for mange virksomheder.

Derfor skal I vælge et kontorhotel i Valby

Når man går langs Valby Langgade på en solskinsdag er det ikke svært at forstå, hvorfor Valby er blevet en populær bydel for både privatpersoner og virksomheder. Tempoet er skruet ned og selvom både Bones og Big Bowl har hjemme i den historiske bydel, så er stemningen på ingen måde provinsiel.

Det skyldes især de moderne kontorhoteller, der skyder op i Valby i denne tid. Derfor er det også muligt at finde kontorpladser i området, der rammer mixet mellem historisk charme og nyrenoverede faciliteter helt perfekt.

Valby er på mange måder et tradionelt område, hvor mange større danske virksomheder, som Carlsberg, FL Smith og Nordisk Film har afdellinger. Så hvis det giver mening for jeres virksomhed at være tæt på andre større virksomheder, er et kontorhotel i Valby en oplagt destination.

En lille sidenote her er, at hvis i foretrækker frisk luft og gode udsigter, så har en række af kontorhotellerne i Valby faktisk flotte tagterrasser, der tilbyder begge dele i rigelige mængder.

Sådan kommer I til Valby

Valbys bygrænse starter i øst ved den legendariske Valby Bakke og stopper i vest ved Damhussøen. Mod nord starter det ved Frederiksberg og slutter smukt af med de grønne områder ved Sydhavnstippen.

Det betyder også at Valby er relativ let at komme til i bil fra 02-ringvejen for både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Flere af kontorhotellerne tilbyder da også gratis parkering, som en del af lejen.

Valby er en af de få Københavnske bydele, der ikke har fået metroforbindelse endnu, og bydelen med det gamle gadekær får heller ikke en station, når den nye metroring slår dørene op senere på året. Men det der mangler på metrosiden, vejer en række busforbindelser mere end op for.

Oven i det får man med Valby station både B-, C- og H S-togslinjerne og sammen med busserne, gør det bydelen særdeles tilgængelig med offentligt transport.

Hvis du har benene og bopælen til det, kan du også kæmpe dig op over Valby Bakke - som faktisk ikke er så slem - og tage cyklen på jobbet.

Valby i og efter arbejdstiden

Valbys kontorhoteller med deres tagterrasser og solide infrastruktur til billister er i sig selv et godt argument for at vælge Valby, som destinationen for jeres virksomhed. Men det er ikke den eneste grund til at I skal vælge Valby.

I dagstimerne kan I benytte jer af alle Valby Langgades tilbud, hvor I blandt andet finder Riccos kaffebar, der er i den hyggeligere kategori af kædens destinationer, hvor I kan se og købe lokale Valby kunstneres værker.

Hvis I istedet mangler frisk luft, finder man det i rigelige mængder i både Valbyparken, Søndermarken og Vestre Kirkegård, hvor i kan lufte hjernen og sætte tankerne fri i løbet af dagen.

Efter arbejde kan I købe ind i Spinderiet, som er Valbys skarpe bud på et shoppingcenter, hvor i finder alt fra Føtex til Fona. Men i kan også få en kold øl på en af de mange beværtninger, der ligger ud til Valby Langgade

Find det perfekte kontor

Søg blandt +500 kontorer og kontorhoteller i København - book en fremvisning eller få hjælp til at vælge af en kontorekspert. Kvit og frit ✌️

Indlæser