Desværre lukket, lad os hjælpe dig med at finde noget i samme stil.

 • Frederiksberg
0af1
Område Frederiksberg

Udvalgte X-faktorer

 • Community

  Fedt iværksætter-community

  Creators Floor sætter stor fokus på netværk, sparring og community building. Her får du adgang til månedlige events, fredagsbare, foredrag og innovations workshops.

 • Virksomhedsprofil

  Et kontor for ambitiøse iværksættere

  Mange af lejerne i Creators Floor er innovative og skalerbare virksomheder. Så hvis det matcher din egen virksomhed, så er der helt bestemt gode sparrings- og vidensdelings muligheder.

 • Faciliteter

  Har du vækst i fokus?

  Hvis du lige har lukket en stor deal eller fået funding, kan du hurtigt rykke til et større kontor og fokusere på vækste din forretning, istedet for at koncentrere dig om at finde nye lokaler.

 • Netværk

  Tæt tilknytning til CBS

  Kontoret deler bygningen med Copenhagen Business School. Det har flere fordele: adgang til viden, adgang til unge talenter, praktikanter og events. Og så vil vi gerne tilføje at CBS kantinen ved siden af, har en rigtig god bagel med kylling og bacon 🍴 (husk Karry dressing)

Beliggenhed

Adresse

Howitzvej 60
2000 København

Afstand til nærmeste
Metro268 m  ~  3 min
S-tog1.64 km  ~  20 min
Bus299 m  ~  4 min
Parkering215 m  ~  3 min

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 260 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser