Kontor i Byen Vodroffsvej

Flot kontorfællesskab med lækker lokation

 • Frederiksberg
0af8
Område Frederiksberg

En bygning i særklasse placeret på Frederiksberg C

 • Bygningen

  Wow effekt x10

  Kontoret på Vodroffsvej 61 kan du spotte på lang afstand. Den gullige facade skiller sig ud fra de omkringliggende bygninger, og er med til at live gaden op. Ligeså snart du bevæger dig ind i den unikke bygning på Vodroffsvej 61, vil du blive mødt af en fin lounge, som baner vej ind til de resterende kontorer. Kontorerne fremstår alle flotte og lyse, og er allerede møbleret med hævesænke borde.

 • Fællesskab

  Netværk med andre virksomheder

  Kontorfællesskabet på Vodroffsvej huser forskellige brancher. Det er derfor en gylden mulighed, at man kan hjælpe hinanden på tværs af kontorerne. Hiv fat i hinanden når I mødes i det fælles køkken, og så har I mulighed for at drøfte verdenssituationen over en kop te eller kaffe.

 • Område

  En lokation med det hele

  To minutters gang af Rosenørns Allé, bringer dig til Københavns naturcentrum, søerne. Det er en fed mulighed for at komme ud i den friske luft, når du enten skal klare hovedet eller holde møde på farten. 5 minutter den anden vej, finder du Forum metrostation, som forbinder dig til resten af metro netværket i København. Det er ikke uden grund, at området omkring Vodroffsvej er i høj kurs.

Beliggenhed

Adresse

Vodroffsvej 61
1900 Frederiksberg C

Afstand til nærmeste
Metro326 m  ~  4 min
S-tog921 m  ~  13 min
Bus273 m  ~  4 min
Parkering22 m  ~  17 sek

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 260 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser