Pile Allé 53

Kreative naboer på det pragtfulde Frederiksberg

 • Frederiksberg
 • ·
 • Priser fra 6.000-8.500 kr.
0af9
Område Frederiksberg
Priser fra 6.000-8.500 kr.

Kontoret skiller sig ud fra mængden

 • Indretning

  Kunstnerisk vibe

  Kontorer som disse er ikke noget, man ser hver dag. Her på Pile Allé 53 finder du farvefyldte lokaler beklædt med unikke kunstværker. Kontorerne fremstår alle præsentable. Det skyldes det naturlige lysindfald, som nærmest gør at du ikke vil forlade lokalet. Kontorerne er allerede indrettet med super fede møbler som fuldender lokalet. Resten af huset har en fed stemning, man kan tydeligt mærke, at det er et sted, hvor man tænker stort og ud af boksen. Helt klart et sted som burde opleves.

 • Huset

  Gorillamedia

  Som indretningen nok indikerer, så er det nogle kreative hoveder, du kommer til at sidde med. Gorillamedia er navnet du vil lægge mærke til. Et prisvindende reklamebureau som har været involveret i flere marketing kampagner for internationale virksomheder. Ikke dårligt at have en hverdag iblandt ambitiøse og nyskabende sjæle, som kan inspirere dig til at tænke i andre veje.

 • Område

  Grønne omgivelser

  Denne lækre beliggenhed ligger op til mange lækre solskinstimer udenfor kontoret. Med kontor på Pile Allé har du direkte adgang til Søndermarken. Her får du fantastisk natur som man ellers ikke finder andre steder. Parken byder på grønne arealer, som er det perfekte sted at trække lidt frisk luft fra en ellers travl hverdag. Du kan desuden bruge denne gyldne mulighed til walk’n’talks og uformelle møder på farten. Hvis det frister, så er det ekstrem let at finde mange lækre spisesteder på Frederiksberg (både caféer og restauranter).

Beliggenhed

Adresse

Pile Allé 53
2000 København

Afstand til nærmeste
Metro1.03 km  ~  12 min
S-tog967 m  ~  11 min
Bus1.31 km  ~  16 min
Parkering470 m  ~  5 min

Priser og pladser

Lukket kontor

Her får du et lukket kontor til 4 personer

  Ca. 8.500 kr.
  pr. måned

  Lukket kontor

  Her får du et lukket kontor til 2 personer

   Ca. 6.000 kr.
   pr. måned

   Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

   Vi har 263 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

   ...det er gratis og uforpligtende

   Indlæser