Kontorfællesskab

Et kontorfællesskab er en fleksibel kontorløsning, hvor en virksomhed sammen med andre virksomheder, deler de omkostninger, der måtte være ifbm. at drive kontor.

Ofte drives et kontorfællesskab af én virksomhed, som lejer pladsen i bygningen ud til de andre virksomheder. Virksomheden påtager sig ofte ansvar for at alt er på plads, så ingen andre virksomheder skal tænke på rengøring, servicering af mødelokaler, frokostordning osv.

I mange kontorfællesskaber finder man også ofte et socialt element, der udmynter sig ved at husets beboerer (fra diverse virksomheder) mødes i kantinen, sparer med hinanden eller deltager kontorfællesskabets årlige julefrokost. Det sociale element tiltrækker tit mindre virksomheder, som ikke er store nok til selv at have en virksomhedskultur eller større virksomheder, der ønsker sparring og input fra andre end dem selv.

I og med at man i et kontorfællesskab deler omkostningerne ved at drive kontor, så er et kontorfællesskab ofte en billigere løsning end at have eget erhvervslejemål, hvor man selv må stå for alt fra møbler til rengøring.

Du kan se udvalget af kontorfællesskaber, som vi samarbejder med, ved at klikke her.

Du kan også se en sammenligning af de forskellige fleksible kontorløsninger her

Indlæser