Se de 4 bedste kontorfællesskaber på Christianshavn - Fristadens hjem med de lange kanaler

Christianshavn var i sin tid hjemsted for Københavns militærindustri. Militæret har for længst forladt baserne på øen, der blev overtaget af hippiebevægelsen, som skabte fristaden, Christiania. Frisindet og skabertrangen finder i dag på Christianshavns kontorfællesskaber, hvor kreative virksomheder sørger for, den lille ø i dag er med helt fremme.

Gode grunde til at du skal vælge et kontorfællesskab på Christianshavn

Med et kontorfællesskab på Christianshavn får du både hjemme i smukke, rolige rammer, men også samtidig adgang til nogle virkelig spændende naboer, da mange af kontorfællesskaberne sætter særligt fokus på udvalgte industrier eller typer af virksomheder.

Talent Garden Rainmaking finder man for eksempel morgendagens helt store tech-virksomheder. Det der virkelig får stedet til at skille sig ud er de forbindelser, som de skaber med store virksomheder som Tryg, Vækstfonden, Danske Bank og IBM, hvis du går med en iværksætter i maven, og gerne vil finde kapital på et tidspunkt kan det være en oplagt destination.

Mere generelt så får du - hvis du altså vælger et kontorfællesskab på Christianshavn - også mulighed for at sidde i smukke gamle bygninger, der er blevet gennemrenoveret indvendigt, men stadig har historisk patina fra flere årtier på ydersiden. Christianshavn som område har i lang tid været i høj kurs, og det er til stadighed et Københavns dyreste områder på kvadratmeterprisen for boliger.

Det betyder, at du med et kontorfællesskab på Christianshavn får en eksklusiv adresse, som gør, det lettere at tiltrække eventuelle medarbejdere, hvis du er nået så langt med din virksomhed. Men det bliver også lettere for kunder at kigge forbi.

Noget som er lidt særligt for kontorfællesskaber på Christianshavn og Refshaleøen er også, at de ligger i et godt leje, hvor du får noget for prisen rent kvalitativt. Kvaliteten er nemlig i den gode ende i forhold til både indretning og det fokus, som flere af kontorfællesskaberne har på at skabe miljøer, der skaber tilbud til specifikke typer af virksomheder.

Der er flere populære områder på Christianshavn, det er for eksempel også muligt at få et kontorfællesskab på refshaleøen, hvor du kan få det populære madmarked, Reffen, som velsmagende nabo.

Det er ikke altid, at vi når at få alle kontorfællesskaber fra Christianshavn online, så hvis du ikke finder det, du søger - og det kan jo ske - så hiv fat i os, så hjælper vi dig med at finde det kontorfællesskab, der matcher dine behov.

Sådan kommer du til Christianshavn

Christianshavn kan virkelig meget, når det kommer til transportmuligheder. Du kan komme både via vand og land.

Hvis du vil nyde kanalerne om morgenen og suse gennem byen, er cyklen det oplagte valg. Faktisk kan man komme fra Nørrebro Runddel til Refshaleøen på en lille halv time - hvis altså ikke morgentrafikken på cykelstierne sætter en stopper for dit tohjulede transportmiddel.

Når man først har clearet Knippelsbro, så er der ikke langt til hverken kontorfællesskaber på Christianshavn eller kontorfællesskaber på Refshaleøen derfra - og efter broen ebber højdemeterne også ud, så selv motionisterne har en chance igen.

Hvis du vil undgå morgentrafikken på en af de mange nye cykelbroer, så kan du tage havnebussen, der forbinder Christianshavn med Indre By flere steder. Hvorfra kan du se på DOTs oversigtskort her.

Men vandvejen er ikke det eneste den offentlige transport tilbyder dig. Afhængig af, hvor du kommer fra, så har du også muligheden for både at tage M1 og M2 metrolinjerne, til et af de mange kontorfællesskaber på Christianshavn.

Der er også en række af buslinjer, der får dig til både torvet på Torvegade, men du kan også komme videre til Refshaleøen derfra med 9a, der går relativt ofte.

Livet i og udenfor et kontorfællesskab på Christianshavn

Man siger at kun dumme børn keder sig. På Christianshavn er det på samme måde - bare med voksne, men vel egentlig også børn? Uanset hvad, er der et væld af ting at tage sig til, der stiller faktisk sult og appetit for eventyr.

Hvis man har fulgt bare nogenlunde med i verdens gang de senere år - ja, eller faktisk bare haft en mobiltelefon med internetadgang - er ingen vej udenom Noma. Den prishædrede restaurant har indtaget verdensscenen med en blanding af nordisk mad krydret med alt fra levende rejer og myrer.

Det er dog ikke alle, der har budgettet til at spise frokosten på en michelinrestaurant hver dag. Men fortvivl ikke, vi har et tip eller rettere en reference til Reffen.

For da Papirøens sagnomspundne madmarked lukkede ned, tog Reffen over. Fem minutter på det nyopståede madmarked rækker til en tur gennem verdenens køkkenet, hvor du finder alt fra bao til burgere. Derudover er området fyldt af en dejlig upåtaget boheme-stemning, der ikke findes mange andre steder i København.

Hvis du savner en tur ud i ydre rum, eller bare en virkelig god kop kaffe, så kan det anbefales at lægge vejen forbi Christiania, hvor man bør tage turen forbi Cafe månefiskeren. Der kan man opleve mangt og meget, og så laver de ret god kage.

Skulle det ikke have stillet sulten for eventyr kan vi ikke anbefale nok, at lægge vejen forbi Urban Ranger Camp. Her kan du sammen med venner og kollegaer komme op i 50 meters højde på verdens højeste rebbane. Vores erfaring med højderne er, at det ryster teamet sammen.

Find det perfekte kontor

Søg blandt +500 kontorer og kontorhoteller i København - book en fremvisning eller få hjælp til at vælge af en kontorekspert. Kvit og frit ✌️

Indlæser