Se de 9 bedste kontorfællesskaber i København K - Hvor fremskridtet møder historiens vingesus

I år 700 byggede lokale fiskere bådebroer ud fra Gammel Strands bred. 1300 år senere fandt man ud af det, da der blev gravet ud til en ny metrostation. Historiens vingesus’ sammenstød med det konstante fremskridt er Indre Bys DNA. Fiskerne har for længst forladt Gammel Strand og Indre By, i stedet er butikker, beboere og virksomheder rykket ind. Derfor finder du også nogle af Københavns bedste kontorfællesskaber i København K.

Gode grunde til at du skal vælge et kontorfællesskab i København K

Når de lange og kolde vintermåneder bliver til forår, tøer Indre By op. Mennesker fylder langsomt gaderne, der i takt med den nye årstid, springer ud fra lejlighedernes varme. Lige der er det ikke svært at forstå, hvorfor Indre By er en populær destination for både beboere og erhvervet.

Der er nemlig ingen vej udenom det. København K. er en af de absolut mest populære bydele, også når det altså gælder kontorfællesskaber - med god grund. En af de tungestvejende årsager til, det forholder sig sådan, er beliggenhed, beliggenhed og - ja, du gættede rigtigt - beliggenhed.

Kontorfællesskaberne i Indre By ligger nemlig på nogle af de mest eksklusive adresser. Du finder nemlig kontorfællesskaber på Bredgade, Strandgade, Kgs Nytorv, Linnesgade, Amaliegade, Sankt Annæ Plads og Gammel Torv. Med andre ord nogle af de mest eftertragtede stræder og gader, når det kommer til at finde kontorplads.

Hvis du vælger et kontorfællesskab i København K, får altså mulighed for at sætte en eksklusiv adresse på din email-signatur. Og det kan da godt lyde lidt prætentiøst, men det handler heller ikke kun om e-mail-signaturer - som ellers kan være ret vigtigt. Det handler også om forskellen på at have hjemme i Hvidovre kontra Indre By. Det påvirker faktisk langt mere end den sidste linje i den digitale post. Det rykker fundamentalt ved omverdens opfattelse af din virksomhed.

Konkret ved vi af egen erfaring, hvor stor forskellen er på at tage imod kommende samarbejdspartnere i Indre By kontra mindre centralt beliggende steder. Det er nemmere at komme til for både eksisterende og kommende medarbejdere. Det betyder også at et kontorfællesskab i København K giver dig en operationel fordel, hvis du står og skal hyre en medarbejder til virksomheden.

Dine kunder får samme oplevelse, når de træder ind i et kontorfællesskab i Indre By. Og selvom kontorfællesskaber for nogle måske lyder lidt langhåret, er det bare sådan, at kontorfællesskaber i dag tilbyder indretning, der til fulde matcher andre kontortyper. Når du så ovenikøbet kan finde et kontorfællesskab, der for eksempel ligger på kanten af Kongens Nytorv - Ja, så bliver det lidt sværere at afskrive kontorfællesskaber i Indre By.

I Indre By finder man både de eksklusive kontorfællesskaber, sociale kontorfællesskaber og dem, der henvender sig mere til dig, som er vild IT og tech. Der er med andre ord en bred palette af kontorfællesskaber i Indre By, som kunne være relevante for din virksomhed. Men hvad er egentlig vigtigst for dig? Nogle tror det handler om at finde de rette legekammerater, men i virkeligheden viser det sig nogle gange, at det er en god kop kaffe, der er vigtigst. Hvis du har brug for hjælp til at vælge, så sig hiv fat i os, så du kan finde et kontor, der matcher dine faktiske behov.

Sådan kommer du til Indre By

Det er ikke fuldstændig ligegyldigt, hvor du vælger at flytte hen i Indre By, men det er godt nok tæt på. Vælger du et kontorfællesskab på Strandgade, Kgs. Nytorv, Linnesgade, Sankt Annæ Plads, Bredgade eller Gammel Torv, så er du sikret at have kort til job på både cykel og med offentlig transport.

Infrastrukturen i Indre By har nok egentlig altid været i en vekselvirkning mellem at være overbebyrdet og under udvikling. Netop nu er området i et sandt tigerspring, som især bliver skubbet frem af den nye metroring. Men det er ikke kun den offentlige transport der er i høj kurs, cyklisterne har som aldrig før indtaget den danske hovedstad. Og så er mikromobiliteten også kommet til.

Det nye metrobyggeri gør at du i Indre By sjældent vil få mere end et kvarters gang til en metrostation. Det ændrer faktisk fundamentalt på København K. For det betyder, at man kan nå fra kontoret til Kastrup på under en halv time - måske endda tyve minutter, hvis man timer det rigtigt. Det samme gør sig selvfølgelig gældende, hvis du er på vej hjem og dit sidste stop er en metrostation.

Derudover er Indre By også bussernes by. For her skærer de på kryds og tværs af de snævre ensrettede gader, og det betyder, at du let finder en buslinje, der får dig derhen, hvor du nu engang er på vej.

Og så er der cyklerne. Det er nærmest svært, at forestille sig Indre By uden det nogle ser som et cykelhelvede og andre som en ditto symfoni. For hver Københavner går der faktisk 1,1 cykel. Nuvel, nogle af dem ligger på bunden af søerne. Men langt de fleste tager turen mod Indre By hver morgen og gør cykelstierne til lange flokke af cyklister, der som feltet i Touren kæmper om at få den rigtige placering, når lyskrydsene skifter mod grønt.

Det sidste store indslag i Byen er de kontroversielle elscootere. For nogle forhadte for andre forherligede. Uagtet din holdning, er det klart, at de er smarte, hvis cyklen punkterer, eller bussen ikke kommer, er det oplagt at tage en VOI, Lime eller en af de mange andre udbydere af mikromobilitet.

Livet i og udenfor et kontorfællesskab i København K

Fra folk og fulde børn skal man høre sandheden - siger man. Så hvis du har brug for et stykke med sandhed, kan det betale sig at tage en tur i Gothersgade efter midnat. Men sandhed er langt fra det eneste man finder i Indre By, der er et sandt slaraffenland, når det kommer til aktiviteter både i og udenfor arbejdstiden.

Hvis du har lyst til at finde frokost ude i byen en dag, så kan det anbefales at kigge forbi det nyåbnede madmarked i Boltens Gaard, Boltens Food Court. Her finder du sandwiches med confiteret and, churros - de er faktisk virkelig gode - og vegetariske burgerboller - som er overraskende gode.

Skulle behovet i stedet være frisk luft og grøn adspredelse er der intet bedre sted end København Ks officielle åndehul, Kongens Have. For lige siden 1770, hvor haven blev åbnet for offentligheden, så har det været Indre By befolknings mest eftertragtede udflugtssted både i og uden for arbejdstiden. Særligt i sommermånederne kan man finde unge som gamle, der nyder bænke, havespil og alkohol i skøn forening.

I vintermånederne rejser de fleste danskere og københavnere væk fra Danmark for at få et skud sol. Men der findes faktisk et lifehack, der ikke trækker veksler på CO2-kvoter og giver dig klimamæssige kvaler. Botanisk have kan med sine konstante 22 grader og tropiske stemning være det skud, der gør perioden fra Oktober til Februar mere spiselige.

Savner du et sted at holde mere uformelle møder, så er et af in-stederne i Indre By faktisk Espresso House ved Kongens Nytorv. Her ser man ofte mænd og kvinder i det stiveste puds og med laptoppen klar til deres forretningsforbindelse møder op, så de kan fortære cortadoer og croissanter over forretningsdiskussioner.

Find det perfekte kontor

Søg blandt +500 kontorer og kontorhoteller i København - book en fremvisning eller få hjælp til at vælge af en kontorekspert. Kvit og frit ✌️

Indlæser