Se de 3 bedste kontorfællesskaber i København S - Den grønne ø med den vilde vækst

København S eller Amager. Kær ø har mange navne. Selvom der i lang tid har hersket et had kærlighedsforhold mellem København og den store, sydlige ø, er der i dag mere der binder de to sammen, end der adskiller dem. Papirøen, Islands Brygge og Amager Strandpark lokker nemlig i stigende grad københavnere og virksomheder til øen, der også byder på en række kanone kontorfællesskaber.

Gode grunde til at du skal vælge et kontorfællesskab i København S

Amager er Danmarks mest befolkningsrige ø - mere end 200.000 mennesker kan i dag kalde sig ama'rkanere. København S er nærmest en institution som ø med en lang historie bag sig. Derfor finder man både kontorfællesskaber af ældre dato i København S, men der skyder også nye op i et stigende tempo.

Amagerbro udgør den ældste del af København S, mens Ørestaden er nytilkommeren, der sørger for at holde øen igang med nye anlægsprojekter. Denne opdeling er også årsagen til, at mange virksomheder vælger at placere sig på Amager, da øen rummer noget for enhver smag.

Når det kommer til at vælge et kontorfællesskab på Amager, får du frit valg på alle indretningshylder. Tæt på byen er der mange gamle industribygninger, der er blevet renoveret, så det passer ind i den moderne rustikke ‘hipster-stil’, og ude ved vandet tårner de høje kontorbygninger op, til dem der møder på arbejde i både jakkesæt, slips og hurtige lædersko.

Der er lidt uenighed om, hvorvidt Christianshavn hører til København S eller Indre By. Men ifølge historiebøgerne, så er Christianshavn sammen med Islands Brygge, Ørestad og Amagerbro faktisk en del af København S.

Det er imidlertid ikke kun det store udvalg i både områder og kontorindretning, der gør kontorfællesskaber på København S til en oplagt destination, når du skal vælge dit næste kontor. For selvom nogle dele af Amager er lidt længere væk fra Indre By, så er afstanden faktisk en fordel i forhold til transport - men det vender vi tilbage til.

En af de virkelige gode grunde til at København S er -og nok også kommer til at blive endnu mere - populært er det stadig større udvalg af kontorfællesskaber, der er på øen. Der er især mange i den øvre del af Amager tæt på Indre By, hvilket betyder, at selvom priserne ofte er bedre end i centrum, så er afstanden ikke proportionelt længere. Derfor er det også muligt at finde et billigere kontorfællesskab på øen uden at ofre på beliggenheden.

Det betyder også, at det er lettere at overtale eventuelle kunder, kollegaer og samarbejdspartnere til at tage turen til København S. For så meget længere er turen faktisk ikke uagtet om man kommer i bil, bus eller cykel. I forhold til dine ansatte er det vigtigt at huske, at transporttid faktisk er en vigtig variabel for mange, når de vælger job.

Et af de helt andre store trækplastre, du får med et kontorfællesskab i København S, er den enormt store konferenceaktivitet, som især Bella centret er drivkraft bag. Du kan se programmet for den kommende tid her mange virksomheder er det vigtigt at komme tæt på ligesindede for at finde både inspiration og kunder, og det er en vigtig overvejelse at gøre sig. Så tjek det ud.

Kort sagt, skal du altså vælge et kontorhotel på Amager, hvis du har brug for, at din virksomhed får hjemme tæt på store konferencer, men samtidig er tæt på naturskønne omgivelser og gode shoppingmuligheder.

Sådan kommer du til København S

Er du i bil, er der rig mulighed for at ankomme til kontoret i en helt okay tid, og der er gratis parkering på det meste af Amager. E20 motorvejen skærer sig igennem øen fra vest mod øst, og gør det lettere at komme til øen med bil sammenlignet med Indre By – men forvent ikke at slippe for morgentrafikken. Bor du eller dine medarbejdere i Malmö er der også rig mulighed for til- og frakørsel på grund af Øresundsbroen.

Som byboer, erfarer du dog nok hurtigt, at det nemmeste til og fra Amager er med offentlig transport. Amager har nemlig hele 16 stationer, hvoraf 15 af disse er en del af metronettet. Med de to metrolinjer kan du komme mellem de to yderpunkter, Vestamager samt Københavns Lufthavn og til Indre By på henholdsvis 15 og 18 minutter.

Men det er ikke kun motoriserede køretøjer, der får jer hele vejen til København S. Faktisk giver det ofte god mening at hoppe på cyklen, hvis du altså vælger et kontorfællesskab på Amager, der ikke ligger for langt ude, for Amagerbrogade kan godt være lang og kold en januarmorgen.

Livet i og udenfor et kontorfællesskab på Amager

Der er god grund til at Københavnerne valfarter til Amager om sommeren. De grønne områder, strandene og udflugtsmålene lokker. Men København S byder også på en række gastronomiske højdepunkter, der er værd at tage forbi enten til frokost eller efter fyraften.

Har du brug for at brainstorme, hvordan den næste store opgave eller udfordring skal løses, er det essentielt at have et godt sted at tage en hurtig “walk’n’talk”. På Amager findes mange grønne områder og hyggelige kroge, der helt oplagte til både frisk luft og frie tanker.

På øen finder du eksempelvis både grønne arealer og vand ved de hyggelige kanaler på Islands Brygge. Dette er da også en velbesøgt krog af Amager om sommeren, hvor kajen bliver brugt flittigt til fredagsøl og hyggelige stunder.

Desuden findes Københavns største strand på Amager, kun 5 kilometer fra Indre By. I Amager Strandpark finder du både flittigt benyttede aktiviteter, hyggelige restauranter og fantastiske omgivelser. Men du behøver ikke nødvendigvis at hoppe i vandet for at nyde området, de brede cykel- og rulleskøjtestier indbyder til dybe tanker og diskussioner.

På Amager finder du køkkener, der byder på alt fra autentisk café-mad til moderne gourmetrestauranter, hvilke kan tilfredsstille selv den mest markante feinsmecker. På Ingolfs Kaffebar på Ingolfs Allé finder du en meget “amagerkansk” og folkelig stemning, der ikke støder nogen fra sig.

Søger du derimod længere mod Fælleden finder du Bella Sky, på Center Boulevard i Ørestaden, den famøse gourmetrestaurant Basalt, der har fået stablet en anderledes og moderne madoplevelse på benene. Desuden finder du et hav af klassiske dagligvareforretninger samt moderne svar på frokostordninger – noget flere kontorfællesskaber på Amager drager nytte af.

Hvis i smutter en tur i Kløvermarken, er der rig mulighed for at boltre sig i boldspil, sjov og hygge – og måske en øl eller to. Afslut dagen på Grillens Burgerbar eller Restaurant og Pizzeria Rimini. Begge er centralt beliggende på Amagerbrogade.

Til slut kan i nyde heavy metal eller en crooner i Amager Bio. Det legendariske spillested har i de seneste tyve år været hjem for en række fede fester, og selvom stedet er autentisk byder bookerne på moderne tunes, hvor du helt sikkert finder noget, der passer til din smag.

Find det perfekte kontor

Søg blandt +500 kontorer og kontorhoteller i København - book en fremvisning eller få hjælp til at vælge af en kontorekspert. Kvit og frit ✌️

Indlæser