Se de bedste kontorfællesskaber i Kødbyen - Kvægtorvet, der blev til et kreativt byområde

Det er efterhånden et stykke tid siden, at Kødbyen har været kendt for sit kød. For det gamle slagtermekka og kvægtorv er i dag blevet til en hyperkreativ minibydel, hvor du finder et væld af fremadtænkende virksomheder, der har hjemme i nogle af Københavns mest navnkundige kontorfællesskaber.

Gode grunde til at du skal vælge et kontorfællesskab i Kødbyen

Kødbyen har en lang historie som hjemsted for tungt slagtererhverv. Men i dag er det erstattet af lækre restauranter, hippe natklubber og cocktailbarer. Det er egentlig lidt af et paradoks, der er få, som bor i Kødbyen, alligevel er der næsten altid nogen hjemme i døgnets 24 timer.

En af de tungest vejende årsager til at vælge et kontorfællesskab i Kødbyen må uden tvivl være beliggenhed. For her kommer du tæt på andre kreative virksomheder, som der er mulighed for at sparre og samarbejde med.

Men det kan også blive en operationel fordel med den centrale adresse. Når du skal rekruttere nye medarbejdere, er en central lokation en af de vigtige faktorer, der bliver vejet, når en potentiel ansat skal sige nej eller ja til dig tilbud.

Sådan kommer du til Kødbyen

Kødbyen ligger centralt på Vesterbro. Det betyder på en og samme tid, at det kan være både nemt og svært at komme dertil. Svært i den forstand at bilisterne nok får svært ved at finde en parkeringsplads, mens cyklisterne og de, der foretrækker offentlig transport, har noget nemmere ved at komme dertil.

Uanset hvor du bor i København er turen til Kødbyen ikke lang, hvis du foretrækker at tage den på to hjul. Og så er det ovenikøbet let at finde parkeringspladser.

Med den offentlige transport kan man vælge mellem både S-tog til Dybbølsbro og en række buslinjer, der går lige til døren. Lidt prekært er det dog, at Kødbyen ikke får en metrostation, når metroringen slår dørene op lige om lidt.

Livet i og udenfor et kontorfællesskab i Kødbyen

Det gode ved at vælge et kontorfællesskab i Kødbyen er, at man ikke rigtig behøver at forlade den for at finde gode spisemuligheder.

Det sværeste er egentlig at begrænse sig. Skal det være en aften i kødets tegn - og vel og mærke ikke på en natklub - så er det helt perfekt at tage på Warpigs, hvor man kan få rigtig barbecue akkompagneret af ejernes Mikkeler øl.

Skal der virkelig fejres, at du har landet et stort lead, så er det oplagt at gøre det med den hvideste vin og østers på den legendariske Kødbyens fiskebar. Mother og Gorilla er også steder, fortjener et besøg.

Find det perfekte kontor

Søg blandt +500 kontorer og kontorhoteller i København - book en fremvisning eller få hjælp til at vælge af en kontorekspert. Kvit og frit ✌️

Indlæser