Se de 6 bedste kontorfællesskaber Nørrebro - Det hippe, hurtige og autentiske brokvarter.

Når man står på Nørrebros Runddel i dag, kan det være svært at forestille sig, at bydelen i 1700-tallet blev betragtet som værende langt ud på landet af datidens københavnere. I dag er Nørrebro nærmest definitionen på urban. Side om side med grødrestauranter, streetwearbutiker og kebabpushere ligger nogle af Københavns mest populære kontorfællesskaber nu.

Gode grunde til at du skal vælge et kontorfællesskab på Nørrebro

Med et kontorfællesskab på Nørrebro får du rå rammer, men du bliver også en del af en inklusiv bydel, hvor stadig flere virksomheder ser mulighederne og potentialet i at rykke deres virksomhed til.

Nørrebro tiltrækker da også rigtig mange indenfor kreative fag som grafisk design og kommunikationsbranchen. Men faktisk får stadig flere industrier øjnene op for bydelens kvaliteter. Samme mangfoldig finder man også på gadeplanet, hvor man ser etniciteter, kunstbutikker og Flying Tiger-kopier vævet ind i hinanden op og ned af Nørrebrogade.

Som en del af et kontorfællesskab på Nørrebro, bliver du hurtigt bekendt med de mange tilbud som denne charmerende del af København har at tilbyde. Kontorfællesskaber på Nørrebro har virkelig også en del at byde på.

Indretningsstilen spænder nemlig vidt og man finder alt mellem rene, rå og nordiske linjer hos Nomad Workspace til genbrugsinspireret upcycling ved Greencubator. Sidstnævnte kontorfællesskab er blevet et epicenter for miljørigtige iværksættere, hvis bundlinje ikke er drevet af profit, men af klimarigtighed.

Med et kontorfællesskab på Nørrebro får du kort sagt alle de fordele som bydelen også er kendt for. Udvalget og mangfoldigheden er så stor, du med sikkerhed også kan finde et kontorfællesskab på Nørrebro, der sætter fokus på det, som du har behov for.

Sådan kommer du til Nørrebro

Tager du bilen på arbejde er Nørrebro nok ikke det bedste sted at arbejde – selvom der er mange parkeringspladser, kan det være et helvede at komme op og ned af Jagtvej samt Nørrebrogade. Men fortvivl ikke. For at blive i samme terminologi, så er Nørrebro himmerig for cyklist- og offentlig transport-afficionados.

Den nye 5C linie gør det nemt for dig, dine kunder og medarbejdere at komme igennem byen og frem til 2200. Desuden kan du se frem til at den nye metrolinje, der kommer til at dække Nørrebro fra nord til syd i 2019. Det betyder at du kan komme fra Runddelen til Kgs. Nytorv på 10 minutter i runde tal.

Nørrebrogade er et mylder af kebabpushere, tøjbutikker og cykler - virkelig mange cykler. Cyklen er i sandhed 2200s officielle transportmiddel. Det betyder også, at der kan være lidt trangt på cykelstierne i spidsbelastningstimerne, men samtidig er der bare noget særligt over at trille ind af Nørrebros centrale pulsåre en sensommerdag.

Hvis du insisterer på at køre til og parkere på Nørrebro, er der et smart underjordisk parkeringsanlæg lige ved Skt. Hans torv – alternativt kan du i dagstimerne være heldig at finde parkering i de små gader omkring Empire Bio.

Livet i og udenfor et kontorfællesskab på Nørrebro

Har man først sagt Nørrebro, må man også sige kebab. Men det er faktisk lidt synd at bydelens tilbud ofte bliver reduceret til kødspyd og multikulturalitet. For der er så meget andet at komme for på Nørrebro. Faktisk finder du mange perler rundt i betonjunglens afkroge. Normalt kræver det en gåtur eller to, men vi har samlet de bedst gemte hemmeligheder her.

Skulle du have brug for en mundfuld luft, så kan du - lidt selvmodsigende for en betonjungle - finde virkelig dejlige steder på Nørrebro. I Folkets Parks autentiske omgivelser kan du brainstorme i den friske luft eller tage et hvil på den smukke og grønne Assistens Kirkegård, hvor H. C. Andersen har ligget siden 1875.

Hvis I har tradition for at afholde mandagsmøder i din virksomhed, kan det klart anbefales at gøre det på en Jægersborggades mange cafeer, hvor man faktisk får en virkelig god Grød ved restauranten - eller grødbutik, hvad kalder man det egentlig? - af samme navn.

Apropos god mad, så gør det for de fleste ikke så meget, hvis de ikke kan få frokostordning på kontorfællesskabet på Nørrebro. For kebab er en kunst i 2200. Det er ikke svært at blive gode venner med den lokale shawarakonge eller burgerpave, hvis du ikke har prøvet de tre kebab-steder Mish Mish, Kösk og Durum Bar, er det bare med at komme afsted.

Hvis du er til frokost på kontoret, er der også et stort udvalg af dagligvarebtuikker med et stort udvalg. Skal du “wine and dine” en potentiel kunde vil en business-frokost på Café Ravnsborg være en god mulighed.

Skal du ud og teste klatreevnerne, badmintonskoene eller squasketcheren med resten af teamet, er der ingen vej udenom Nørrebro Hallen lige ved den røde plads. Når I har fået sved på panden, så gå ud af bagindgange og direkte ind på Qandil, hvor man finder Københavns ubestridt bedste kurdiske køkken - husk kontanter.

Find det perfekte kontor

Søg blandt +500 kontorer og kontorhoteller i København - book en fremvisning eller få hjælp til at vælge af en kontorekspert. Kvit og frit ✌️

Indlæser