Se de bedste kontorfællesskaber i Nordhavn - En bydel midt i et spektakulært tigerspring

Hvis du ikke har været på Nordhavn de seneste fem år, ville du have svært ved at genkende stedet i dag. Der er virkelig sket meget med den gamle erhvervshavn, siden den fik sit eget postnummer i 2013. I dag bugner området nemlig med nye beboere, erhverv og en række fede kontorfællesskaber.

Gode grunde til at du skal vælge et kontorfællesskab i Nordhavn

Overvejer du et kontorhotel i Nordhavn - ja, selvfølgelig ellers læste du nok ikke her. Men grunden til du bør gøre overvejelse til handling er, at du i Nordhavn får lov at opleve, at mantraet om at nyt er bedre.

For alt i Nordhavn er nærmest nyt. Faktisk så skyder bygningerne op med en sådan fart, at der sikkert er en ny på vej op af jorden i øjeblikket, du læser det her. Nordhavn er forreste i Københavns bydelsfelt, når det kommer til vækst, fornyelse og fremragende udsigter - dem skal du simpelthen se.

Området er i stor udvikling, og der bygges til stadighed mange boliger, forretninger og erhvervsbygninger. Derudover er Nordhavn først og fremmest - selvfølgelig - kendt for sin smukke havn. Det betyder, du med et kontorfællesskab i Nordhavn får en fantastisk og smuk fantastisk og smuk udsigt ud over vandet og over resten af København.

Et kontorfællesskab i Nordhavn er derfor en oplagt destination, hvis du vil leje dig ind i et kontor, der ligger i et område, hvor forandring er en forudsætning og konstant. Men de ydre omgivelser er ikke det eneste, som Nordhavns kontorfællesskaber tilbyder. Faktisk handler det i lige så høj grad om det indre.

For det er nemlig muligt at finde et kontorfællesskab, hvor du får mere end en kontorplads med en god udsigt med i den månedlige husleje. Det gør du for eksempel ved Energy Hub . For det er faktisk ikke kun den absurd smukke udsigt over Nordhavn, der får flere virksomheder til at vælge Energy Hub. Det er i langt højere grad på grund af det, som kontorfællesskabet fokuserer på.

For Nordhavn er ubestridt stedét, hvor byudvikling af den grønne slags blomstrer. Derfor er Energy Hubs fokus på at samle virksomheder, der arbejder med innovative energiløsninger og byudvikling. Hvert år kommer mere end 150 internationale delegationer og besøger kontorfællesskabet i Nordhavn. Energyhub formidler også kontakt til større samarbejdspartnere fra relevante industrier. Men for dig, der ikke laver grønne løsninger eller bygninger, findes der også en række andre kontorfællesskabsmuligheder.

For etagen over Energy Hub ligger det enormt populære Uptown. Her er den stemning, som mange søger. Startup-stemningen. Her er hektisk, smukt, en god frokostordning og selvfølgelig bordfodboldborde. Du finder open space-pladser til nystartede selvstændige og større lukkede kontorer, hvis din virksomhed har brug for det. Det er en af vores mest populære destinationer, så man skal holde sig til, hvis der er ledighed.

Kort sagt kan et kontorfællesskab i Nordhavn vise sig, at være en strategisk vigtig beslutning, hvad enten du har skabt et nyt startup eller ejer en større niche-fokuseret virksomhed. Uanset, hvad du vælger, får du nogle af Københavns flotteste udsigter, stærk infrastruktur og bliver en del af en bydel midt i et tigerspring.

Sådan kommer du til Nordhavn

Smukke udsigter gør det dog ikke alene. For kan man overhovedet komme til den vækstende bydel? Ja, og det bliver faktisk kun nemmere i de kommende år.

Nye bydele er ofte udfordret af, den offentlige infrastruktur halter lidt efter. Mens det til dels stadig er tilfældet med Nordhavn, så har du stadig S-togslinjen helt tæt ved på Nordhavn Station.

Og om kort tid - relativt set nuvel - kommer Nordhavnslinjen til. En metrolinje, der er sat i verden for at forbinde det eksisterende metronetværk med Nordhavn hele vejen ud til Orientkaj, hvor de store krydstogtsskibe lægger til. Nordhavnslinjen er sat til at åbne primo 2020, men som med de fleste andre offentlige anlægsprojekter, kan det være sundt at væbne sig med lidt tålmodighed.

Hvis du er mere til den tohjulede og frisk luft, så er det klart at Nordhavn byder på en lidt længere cykeltur end andre brokvarterer. Med mindre du selvfølgelig bor på Østerbro. På trods af en lidt længere afstand, kommer du let til bydelen via de brede cykelstier, der er væsentligt mindre trafikerede sammenlignet med Indre By, og det kan faktisk vise sig at være en tidsbesparelse på transporttiden den vej rundt. Og der er nu noget over at trille ud af Dampfærgevej blandt industri, smuk arkitektur og kig til vandet.

Livet i og udenfor et kontorfællesskab i Nordhavn

Det gode ved et kontorfællesskab i Nordhavn er ikke kun kvaliteten af kontorpladsen. Faktisk er tilbuddene væk fra hæve sænkebordet også langsomt ved at nå samme højde, som de tårnhøje silolejlighedskomplekser.

Det kan måske være lidt spøjst at fremhæve en dagligvarbutik, som et egentligt must-see. Men faktisk er Meny i Nordhavn virkelig et besøg værd, hvis du altså har bare den mindste interesse i god mad og råvarer. Her kan du tappe din egen mælk på glasflakse fra Øllingegaard eller komme til Ostetorsdag - prøv brierne!

Hvis du har brug for at klare hovedet, kan det anbefales at gøre det på toppen af det rustne parkeringshus Lüders. For her finder du en urban legeplads for voksne, hvor der crossfittes, trx-trænes og leges i vid udstrækning.

Hvis du vil følge med i, hvad der sker på Nordhavn kan du se nyheder i bydelen på By og Havns side her.

Find det perfekte kontor

Søg blandt +500 kontorer og kontorhoteller i København - book en fremvisning eller få hjælp til at vælge af en kontorekspert. Kvit og frit ✌️

Indlæser