Se de bedste kontorfællesskaber i Nordvest - Den rå, hippe og folkelige smeltedigel.

I takt med at andre brokvarterer langsomt er blevet byfornyet og pæne, er turen langsom kommet til Nordvest. For selvom de charmerende arbejderboliger stadig står tilbage, er indbyggerne i dag studerende og unge børnefamilier. Den spirende kreativtet i de rå omgivelser tiltrækker stadig flere virksomheder til kontorfællesskaber i Nordvest.

Gode grunde til at du skal vælge et kontorfællesskab i Nordvest

Nordvest serverer en ret man ikke får mange andre steder i København. Autencitet. Samme autencitet er på mærkværdig vis sivet gennem de røde murstensmure og ind i områdets kontorfællesskaber, der ofte har en lidt mere rå og kreativ appel end man finder andre steder i København.

I Nordvest finder du nemlig rigtig mange kreative kontorfællesskaber. Det er en ret klassisk bevægelse, der sker i mange ydre byområder. Fordi huslejen er favorabel, rykker den kreative klasse ind og i løbet af få år, er der skabt et så attraktivt miljø, at etablissementet følger med.

Nordvest er da også præget af små kreative værksteder, der har hjemme i gamle rå industribygninger. Det betyder også, at det er muligt at finde billigere kontorfællesskaber - endnu. For Nordvest er ved at have indhentet andre københavnske kvarterers kvadratmeterpriserne.

Der er altså fordele ved at rykke til Nordvest nu, hvis du er til den rå og kreative cocktail, som Nordvest serverer. For er du, så findes der ikke andre steder i København, hvor du kan få stillet den tørst så effektivt.

Er du den type, kan Nordvest særegene profil vise sig at være en fordel. Vi oplever nemlig at det er en særlig type af virksomheder og mennesker, der søger mod bydelen lige nu. Men som sagt, så går der nok ikke lang tid, før andre får øjnene op for kontorfællesskaberne i Nordvest - og alle de andre muligheder i bydelen.

Sådan kommer du til Nordvest

Nordvestkvarteret er ideelt for dig, som kører på arbejde og ankommer til kontorfællesskabet fra især den nordlige del af København. Her finder du gode indkørselsmuligheder direkte fra motorvejen, og du kommer forholdsvist hurtigt frem – desuden er der billige parkeringsmuligheder i 2400, da det er gul zone.

Men som med så meget andet i København, kan bilen ikke slå en tur med S-toget, hvor du kommer fra Hellerup Station til Bispebjerg station på 4 minutter - det er altså hurtigere end at handle ind i Fakta.

Samtidig er Nørrebrogade som en cykelmotorvej om morgenen, når man vel og mærke cykler med Indre By i ryggen, hvor du kan nyde lidt mindre trængsel på cykelstien i den retning. Det gør også at cyklen er et oplagt transportmiddel, hvis du altså er klar på at få lidt sved på panden og bor i København.

Livet i og udenfor et kontorfællesskab i Nordvest

I takt med at Nordvest er blomstret op, så er der åbnet en række prisvenlige restaurationer, hvor man kan få stillet både sulten og tørsten. Derudover er Nordvest et genialt sted for dig, der sætter pris på naturen.

Som en del af et kontorfællesskab i Nordvest finder du nemlig hurtigt ud af, Nordvest er den del af København, der samlet set har det størstede absolutte areal af grønne områder. Det er nemlig her du finder det naturskønne Utterslev Mose. Dette område danner optimale rammer for en god omgang “walk’n’talk”, hvor du kan rydde hovedet og få de ideer, der skal danne basis for din næste store sejr.

Derudover kan en hyggelig tur på den vel omtalte Bispebjerg Kirkegård anbefales til samme formål. Midt i April står de kendte kirsebærblomster på Bispebjerg kirkegård i flor. Men man skal time det ordenligt, for de lyserøde blomster holder kun i to-tre uger, det er altså med at komme afsted, når sæsonen er over os omkring april.

I Nordvest finder du, ligesom i bydelens befolkning, stor diversitet i madkulturen. Du finder alt lige fra sæsonpræget højgastronomi, klassisk dansk mad til hyggelige caféer og bodegaer, hvor et spil Meyer ikke er uhørt.

Prøv eksempelvis den nye gastronomiske restaurant SWAG – Simple Wine And Gourmet eller det hyggelige spisested Måltid på Bispebjerg Torv, hvor du kan spise eller tage ugens ret med hjem for rimelige 75 kroner.

Behov på Rentemestervej laver en suveræn pizza og kan klart anbefales, hvis du er på de kanter. Tribeca NV huser desuden en af Nordvests bedste ølbarer og samtidig har de et pizza-laborator um, hvis eksperimenter er værd at opleve.

Selvsamme Tribeca er et oplagt sted at afholde firmafrokost. Så sving firmakortet og nyd det italiensk/New Yorker-inspirerede køkken, hvor der bliver taget hensyn til både bæredygtighed og økologi. Slut af med pool, kolde øl på fad og cowboy toasts på Pool Pub, så er firmadagen komplet.

Find det perfekte kontor

Søg blandt +500 kontorer og kontorhoteller i København - book en fremvisning eller få hjælp til at vælge af en kontorekspert. Kvit og frit ✌️

Indlæser