Se de 5 bedste kontorfællesskaber i Sydhavn - En arbejderbydel på vej ind i det 21. Århundrede med stormskridt

Napoleon sagde: “Lad Kina sove, for når hun vågner, vil hun ryste verden.” Sådan er der aldrig nogen, der har sagt om Sydhavnen - men måske skulle de have gjort det. For det er tydeligt, at den gamle arbejderbydel er rystende vågen. Det er nemlig lige nu, det sker i Sydhavn. Boligpriserne stiger, beboerne bliver flere, og der åbner stadig flere kontorfællesskaber i København SV.

Gode grunde til at du skal vælge et kontorfællesskab i Sydhavn

I 2015 boede der 5.300 mennesker i Sydhavnen. I 2025 forventer man at det tal bliver tredoblet Sydhavnen er med andre ord midt i et tigerspring, der betyder, området med de smukke kanaler om i fremtiden kommer til at se meget anderledes ud, end det gjorde for få år siden.

Derfor er der også firstmover-fordele ved at flytte til Sydhavnen nu. En af de helt store er, penge rækker lidt længere, selvom København SV ikke ligger ude på landet. Kontorfællesskaberne i Sydhavnen er nemlig i den billige ende af spektret.

Et billigt kontorfællesskab i Sydhavnen betyder ikke, der er tale om et dårligt kontorfællesskab. Prisen er ganske enkelt lavere, fordi udlejerne - endnu - betaler mindre per kvadratmeter. Det er Slusen et godt eksempel på. Her får du et indretningsniveau, der godt kan hamle op med Indre By, men prisen for en fast plads er noget tættere på 2.000 kroner end 3.000 kroner per måned.

En af de indbyggede udfordringer ved 2450 er, at selvom Sydhavnen stadig er en del af København, så er der ingen vej udenom, at der er et stykke vej fra Indre By ud til den spirende bydel. Det kan for nogle være et problem, men reelt set er det faktisk ikke så langt, det er faktisk let nok at komme til Sydhavnen.

Den anden fordel ved Sydhanven er det store udvalg af kontorfællesskaber. Hvordan sikrer du så, at vælge rigtigt? Det kan vores kontorrådgivere helt sikkert hjælpe dig med - ligesom de har hjulpet vores andre 3.100 kunder, der har fundet et kontor, som matcher deres behov.

Sådan kommer du til Sydhavn

Med et kontorfællesskab i Sydhavn følger en række infrastruktursfordele med. For den let decentrale placering betyder nemlig, at det er let at komme dertil uanset, om du foretrækker metro - den skal du vente lidt på endnu - s-tog, bil eller cykel.

På de fleste Københavneres mentale kort ligger København SV nemlig et stykke ude på landet. Men egentlig ligger bydelen jo mellem Valby og Vesterbro, det betyder afstanden fra Indre By nærmest er identisk med Frederiksberg - plus minus en kilometer eller to jovist. Det gør, at Sydhavnen ikke er så langt ude endda - hverken bogstaveligt talt eller i overført betydning.

Men alligevel er det langt nok ude til, at bilen er en reel mulighed, hvis du kommer udefra byen. Fordi du undgår Indre Bys travle trafik og let kommer dertil via O2-omfartsvejen. Derudover er parkeringspladser - endnu - ikke en mangelvare i 2450.

Oven i det er der rig mulighed for offentlig transport til og fra Sydhavn. Endnu er det kun bus og S-togs-linjerne E og A, du kan tage ud til Sydhavnsstationen. Men i 2023 er det planen, at metroen underjordisk skal forbinde Sydhavnen med resten af København.

Qua den relativt centrale placering er det naturligvis også stadig muligt at tage cyklen til Sydhavn. Fordelen her er, at der endnu ikke er så trafikeret på cykelstierne, så turen kan gå hen og blive kortere tidsmæssigt, på trods af at den er længere rent distance-mæssigt.

Livet i og udenfor et kontorfællesskab i Sydhavn

Sydhavnen er en lidt sjov størrelse. Egentlig ligger bydelen tæt på Vesterbro, men alligevel er 2450 mere søvnig - endnu. For kæmpen er for længst vækket. Det betyder, man i stigende grad finder små listige steder, hvor man kan få slukket tørsten og stillet sulten.

Sydhavnen er måske mest af alt kendt for sin let dystopiske, urbane stemning. Men faktisk ligger noget af Københavns smukkeste natur herude. Slår man op under et virkeligt grønt åndehul i ordbogen, finder man Sydhavnstippen. De smukke naturstier skærer igennem landskabet, hvor du kan møde både får og til tider lamaer.

Hvis du vil ud af huset og have en sen frokost, er Formaggio Pizza et af - nej - det bedste pizzaria i Sydhavnen - prøv nummer 6 og tak os senere. Efter arbejdstiden er Sukuri Sushi på Sluseholmen et sikkert bud på maki, nigiri og Sashimi, der godt kan måle sig med Indre Bys evner inden for disciplinerne.

Find det perfekte kontor

Søg blandt +500 kontorer og kontorhoteller i København - book en fremvisning eller få hjælp til at vælge af en kontorekspert. Kvit og frit ✌️

Indlæser