De bedste kontorhoteller på Christianshavn - Den hippe ø med de smukke kanaler
Christianshavn er opkaldt efter kongen af samme navn, Christian den 4. Øens oprindelige formål var at skabe erhverv og agere hjemsted for den danske flåde. I dag er militærindustrien ikke længere toneangivende i bydelen, men erhvervet har indtaget de gamle historiske bygninger i stedet. Derfor finder man her nogle af Københavns flotteste kontorhoteller beliggende i gamle, renoverede bygninger.
Derfor skal I vælge et kontorhotel på Christianshavn
Kontorhoteller på Christianshavn kombinerer historiens vingesus med højt service- og indretningsniveau. Oveni det får I samtidig hjemme i smukke, urbane omgivelser, der byder på kanaler, fristad og grønne områder indenfor gåafstand.
På et kontorhotel på Christianshavn får I alle fordelene ved topmoderne kontorhoteller, men samtidig er charmen ved de smukke, historiske bygninger blevet bibehold. For eksempel kan man på Christianshavn flytte ind i et tidligere pakhus fra 1783.
Samtidig bibringer bydelens gode ry også til jeres kunder, ansatte og samarbejdspartneres opfattelse af virksomheden. Det betyder nemlig at I kan tage imod dem på en attraktiv adresse, hvor det samtidig er let at komme til. Faktisk var Christianshavn i 2018 den absolut dyreste bydel, når det kommer til at købe bolig med en kvadratmeterpris på 55.464 kroner.
Derudover byder Christianshavn i dag på en række forskellige kontorhoteller, hvor det er muligt at finde plads til mindre virksomheder med fem ansatte, men også større foretagender kan finde et kontorhotel på Christianshavn. Derfor er det også muligt at finde noget, der passer til jeres behov lige nu, men også fremover hvis i skal opskalere.
Sådan kommer I til Christianshavn
En af de store fordele ved Christianshavn er, at I kommer let dertil med både cykel og offentlig transport. Men det kan til stadighed være svært at finde parkeringspladser på den hippe ø.
Hvis I vælger den offentlige transport, kan i både tage M1 og M2 metrolinjerne, som stopper ved pladsen på Torvegade, hvorfra man kan tage buslinje 9 videre ud til Refshaleøen, hvis I skal i den retning.
Og når man først har forceret Knippelsbro, så får man det samme cykelvenlige, flade terræn på Christianshavn, som man kender fra resten af København. Og turen fra Nørrebro til Christianshavn tager ikke meget mere end 20 minutter alt afhængig af, hvor voldsom trafikken - og dine tramp i pedalerne - er.
Christianshavn er en del af den grønne zone, hvor det koster 145 kroner per dag at parkere med et periodekort. Det kan derfor godt blive en bekostelig affære at tage bilen, men på trods af det, så kender vi til flere virksomheder, der vælger den løsning. Der er en beliggenhed som Langebrogade oplagt, da man kommer hertil hurtigt fra Amager Boulevard.
Christianshavn i og uden for arbejdstiden
Der findes et væld af muligheder for både vådt, tørt og urbane udfordringer, der alle som en kan få jeres ansatte til at rykke tættere sammen.
Der er ingen vej udenom Noma, når man snakker om restauranter på Christianshavn. Men er den verdenskendte, michelin-stjernebeærede og myreserverende restaurant lige i toppen af budgettet, så findes der en lang række andre muligheder.
Skulle I for eksempel have lyst til Sushi, så er Letz Sushis afdeling på Christianshavn en god destination. Her finder I et stærkt menukort, hvor I ikke går galt i byen med den vegetariske Sea of Green eller deres pokebowls.
Hvis i mangler lidt frisk luft i løbet af dagen, er der ingen vej uden om Christiania. For selvom fristaden primært er kendt for handlen med kontrollerede substanser, tilbyder området også virkelig flotte grønne områder, hvor man kan nyde en kop kaffe eller lignende i løbet af en walk-n-talk.