Den ultimative guide til at finde det rigtige kontorhotel i København

Her finder du, al den viden du skal bruge, for at finde et relevant kontorhotel i København.

Men du får også svaret på, hvorfor det at vælge kontor kan blive en strategisk vigtig beslutning for din virksomhed.

I en tid, var det sådan, at hvis man ville se bud på, hvordan fremtidens kontorer så ud, skulle man lede udenfor København og Danmark. Men i dag kan kontorhotellerne i København på flere parametere måle sig med større metropoler verden over. De danske styrkeområder design og gastronomi har sat deres præg på kontorhotellerne, der byder på både Kvium og Meyers Madhus.

Vi har hjulpet mere end 1.000 kunder med at finde kontorer, der passer til lige præcis deres behov og brand, alt hvad vi har lært i den tid, har vi samlet i den her guide, så du kan finde et kontorhotel, der passer til dig.

Kontorhoteller i København

Vi har besøgt alle de vigtigste kontorhoteller fra Indre by til et godt stykke på den anden side af Valby Bakke, så du ikke behøver tage turen. I stedet kan du se de videoer, 3D-scanninger, billeder og beskrivelser vi har på alle kontorhotellerne.

Hvad er priserne for kontorhoteller i København?

Kontorhoteller er som biler. Man kan både få den fornuftige og prisvenlige Toyota stationcar, der dækker ens behov, men du kan også få kontorverdens svar på en Ferrari med lækkert design og hidsig ydeevne. Forskellen? Det er selvfølgelig prisen, og det er bestemt muligt at finde et kontorhotel i København billigt og i den dyrere ende.

Du kender nok remsen: beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed. Den gælder også for Københavnske kontorhoteller. Nogle af Danmarks mest poulære adresser finder du i Københavns midte, og hvis man vil have adresse på Kongens Nytorv eller Bredgade, så koster det ganske enkelt flere penge

Priserne i Indre By og i lokationer, der ligger ned til vandet, ligger da også i den absolutte kontorhotel-top i forhold til pris og produkt. Her koster det mellem 5.000 og 9.000 kroner per kontorplads om måneden

Hvis du i stedet søger ud til Nordhavn, Østerbro eller Nørrebro findes der gode kontorhoteller, der tilbyder den samme service, men den gennemsnitlige pris per kontorplads om måneden er nede omkring 4.500 kroner her.

Når man bevæger sig ud på den anden side af Valby Bakke, findes der rigtig solide kontorhoteller i både Søborg, Ballerup og Lyngby, hvor man kan få service og mindre trængsel og alarm, men til priser helt ned mod 3.000 kroner per person om måneden.

Forskellige typer af kontorhoteller i København

Der findes et væld af kontorhoteller i København og byens mange forstæder. Helt overordnet oplever vi, at du har tre typer af kontorhoteller at vælge i mellem, som hver især passer til forskellige typer af virksomheder. Spørgsmålet er, hvilken type kontorhotel din virksomhed ind i?

Eksklusive kontorhoteller i København

Særligt i Indre By finder man kontorhoteller, der tilbyder oplevelser, der svarer til at checke ind på hoteller i den absolutte topklasse. Hvis du vælger et af de steder, som jeres kommende kontor får du ikke kun en unik beliggenhed, men også mulighed for at booke mødelokaler , hvor H.C. Andersen spiste aftensmad hver torsdag i mere end et årti.

I tilgift får du indretning i international topklasse og udsigt til kunstværker i millionklassen eller reelt havkig. Men helt essentielt er servicen i den absolutte top. De eksklusive kontorhoteller er oplagte for konsulenter, advokater, den finansielle sektor og andre virksomheder, der gerne vil tage imod kunder og samarbejdspartnere i inspirerende og imponerende omgivelser.

Professionelle kontorhoteller i København

Grunden, til at den her type af kontorhoteller er i høj kurs, er at man får alle fordelene ved eget erhvervslejemål uden alle driftsmæssige hovedpiner og omkostninger. Der skal hverken brygges kaffe, fejlfindes internet eller hyres receptionister. Det klarer servicepersonalet.

Derudover er der ikke implicitte forventninger til, at man interagerer med de andre virksomheder. Oveni det er indretningen smagfuld og stilren, med rig mulighed for at sætte jeres eget præg på det.

Af de grunde henvender denne type af kontorhoteller sig til dem, der overvejer eget erhvervslejemål, men ikke gider at bruge tid og tankekraft på drift, men ikke vil ofre den professionelle atmosfære af den grund

Kreative kontorhoteller i København

Det her er en ny, hurtigt voksende og enormt populær kategori af kontorhoteller. Her får man lidt af det sociale islæt, vi kender fra kontorfællesskaber, men oveni det får man indretning på højt niveau, rengøring, reception og placeringen er ofte central og eftertragtet.

Det er netop kombinationen mellem kreativitet, placering og service, der gør den her kategori så populær. Det er samtidig en kategori, som vokser med hastige skridt i takt med at flere får øjnene op for den store efterspørgsel.

De kreative kontorhoteller er for dem, der tænker innovativt og drømmer kreativt. Vi har hjulpet små startups med store ambitioner med at finde kreative kontorhoteller, men også flere større virksomheder, der søger inspiration og smukke rammer.

IT- og tech-kontorhoteller i København

Digitalisering og teknologi har været på agendaen lige siden internettet rigtig slog igennem. Hvis du gerne vil påvirke den dagsorden, så er det oplagt at flytte sin virksomhed hen, hvor man ånder bits og drømmer om innovation. Den type miljø finder du på de her kontorhoteller.

Det er hver, hvor iværksættere og større virksomheder møder hinanden som potentielle samarbejdspartnere eller konkurrenter. Oveni det får man alle de velkendte kontorhotelfordele som serviceret mødelokale og reception med i prisen.

Den her type kontorhoteller er typisk relevante for små - og store - virksomheder, der bevæger sig indenfor soft- eller hardware industrierne. Mange større virksomheder har også afdelinger her, for at følge med i udviklingen og finde de talenter, der skal sikre de kommende års vækst.

Funktionelle kontorhoteller i København

I den her type af kontorer er kontorhotellets funktioner sat i centrum uden et stort ståhej. Du får en reception bemandet med servicemindede receptionister, der også sørger for at mødelokalerne er klar, når du er. En række af dem ligger også udenfor Indre By, så det er lettere at komme dertil i bil og finde en parkeringsplads.

De funktionelle kontorhoteller er oplagte, hvis du ikke har brug for lounger med møbler i velour eller dyre kunstværker i millionklasssen på væggene, men du får et højt serviceniveau og fornuftig infrastruktur til en konkurrencedygtig pris.

Fire, fremragende fordele ved kontorhoteller i København

Der er et væld af valgmuligheder, når det kommer til kontorlokaler i kongens København. De fleste virksomheder starter med at lægge sig fast på beliggenhed, budget og antal kvadratmeter - ja, det er nærmest den hellige treenighed indenfor kontorer. Når store dele af markedet er så uoverskueligt, som det er, giver det god mening.

Men der er faktisk masser af andre muligheder ved at flytte ind i et kontorhotel i København. Der er noget for de prisbevidste og dem, der kigger på den øverste hylde i kontormarkedet.

 1. Udsøgte udsigter:
  Nogle af byens flotteste udsigter ser man kun fra et kontorhotel. Om det er Codan Husets tagterrasse med udsigt over hele byen eller et hjørnekontor i Hellerup med vinduer fra gulv til loft, der har den mest fantastiske udsigt over Øresund. Så tilbyder flere af Københavns Kontorhoteller mulighed for at få fantastiske udsigter på den anden side af hæve sænkebordet.
 2. Dansk design:
  Store navne som Børge Mogensen, Arne Jacobsen eller Hans Wegner har for altid slået Danmarks navn fast på design-verdenskortet. Det kan ses. Mange kontorhoteller har unikke udtryk, og uanset om du er til nordisk minalisme eller rå New Yorker-vibes, findes et kontorhotel derude, som matcher din smag.
 3. Service med et smil:
  Kontorhotellerne kæmper om lejernes gunst, og det kan mærkes på et konstant stigende serviceniveau. Så hvis du leder efter et sted, hvor du og dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere bliver mødt af et smil i receptionen og friskbrygget kaffe i mødelokalet, så er det et godt tidspunkt at lede efter et kontorhotel i København.
 4. Spændende naboer:
  Selvom de fleste virksomheder sidder i lukkede kontorer på kontorhoteller, mødes de, når folk henter kaffe eller over frokostordningen. Hvis man ønsker det, er der en mulighed for at øge dit professionelle og private netværk.

Kom rundt i København

Kan man køre på andet end cykel i København? Der er ingen tvivl om at København er cyklernes by, men det er klart, at hvis man ikke bor i byen, så kan turen blive lidt lang, hvis man for eksempel skal fra Nordsjælland. Mange tager derfor turen gennem gennem morgentrafikken for at komme til og fra jobbet. Når den etape først er overstået opstår den næste udfordring. Parkering.

For parkering er virkelig en udfordring, når man kigger på Indre By især. Det er faktisk et af de spørgsmål vi oftest møder: “Hvordan er kontoret at komme til i bil?". På trods af det, så er det de færreste kontorhoteller, der tilbyder parkering i Indre By, og dem der gør har sjældent problemer med at ledige pladser.

Derfor er det en god idé, at kigge på eksterne parkeringsløsninger, som eksempelvis Jeudan , der ejer flere parkeringshuse i Indre By. Hvis du bruger bilen til og fra arbejde, så kan det være en god idé, at kigge på de funktionelle kontorhoteller som ligger lidt længere uden for byen. Vælger man eksempelvis et kontorhotel i Ballerup, så kan man få gratis parkering og fast parkeringsplads.

En anden løsning, som flere vælger, er at parkere bilen i en af Københavns forstæder og tage resten af turen med offentlig transport eller på cykel. Med den sidste løsning får man også klaret motionen, og så er der lidt mere sammen med familien i sidste ende.

Sådan finder du det strategisk, rigtige kontorhotel i København

Er det at finde et kontor en strategisk proces? Det behøver det ikke være, men hvis i går strategisk til værks, kan i blandt andet opnå lettere rekruttering og fastholdelse af medarbejdere som resultat.

Problemet for mange kontorsøgende er, at de ikke har så stor erfaring med med at finde kontor. Hvilket giver god mening enten går der lang tid mellem man leder, eller også er det første gang man står i den situation. Den manglende erfaring gør, at mange aldrig får tænkt deres egentlige behov igennem, og at mange virksomheder ender i dyre eller slet og ret forkerte kontorer, som ikke matcher deres behov.

Vi har rådgivet mere end 1.000 kunder med at finde kontorhoteller og kontorfællesskaber i København, der matchede lige præcis deres behov. En af de ting vi har lært er at alle virksomheder er forskellige, og derfor er deres kontorbehov det også. Vores kontorspecialister har årelang erfaring med at hjælpe virksomheder, som jeres med at finde frem til deres egentlige behov. I kan få samme hjælp - ganske gratis.

Før du hører fra os, kan du her læse om de overvejelser og erfaringer med at finde kontorer, som vi har gjort os gennem årene. Vores erfaring er, at hvis man starter systematisk, så opnår i et langt bedre enderesultat.

Uagtet hvor langt I er i processen, er der nemlig tre fundamentale spørgsmål, alle bør stille sig selv, før de vælger deres næste kontor.

 1. Tænk strategisk
  Et kontor kan være mere end fire vægge og kontormøbler. For næsten halvdelen af ansøgere til et job indrømmer, at et velindrettet kontor, flotte rammer og så videre påvirker, hvorvidt de siger ja til et job. Selvsamme rammer kan også være essentielle, hvis i vil imponere besøgende kunder eller samarbejdspartnere og give dem et klart indtryk af virksomhedens brand og identitet, når de besøger jer. For både medarbejdere, kunder og ledelse kan det også være lokationen, der er vigtigst, og så skal det prioriteres.
  Når I bliver skarpere på jeres behov, så sparer i tid, der ellers ville have været brugt på at overveje irrelevante kontorer. For kontorlokaler er i høj grad et strategisk valg i dag på linje med andre større beslutninger i en virksomhed. Det er her i hver dag former jeres videre færd. For de største talenter kommer arbejdsmiljø og lokation lige efter løn, stillingsbetegnelse og alsidigihed i stillingen, når de skal vælge nyt job viser en undersøgelse fra den internationale rekrutteringsvirksomhed Stepstone. At finde et nyt kontor er kort sagt en vigtig beslutning, der bør kvalificeres bedst muligt.
 2. Vurder jeres servicebehov
  Man siger at de fleste førstehåndsindtryk sker på syv sekunder. Noget forskning antyder faktisk, at det sker endnu hurtigere . Så hvis i får kunder på besøg i jeres kontor, giver det mening at vælge et kontorhotel, hvor der er en serviceminded receptionist og kaffen står dampende varm og klar i et velindrettet mødelokale, når i har booket det.
  Men der er mange forskellige services at vælge imellem, når det kommer til kontorhoteller. Er rengøring vigtig? Hvis ja, hvor ofte foretrækker I så at det sker? Det giver også god mening, at tænke over hvor ofte I bruger mødelokalerne, for hvis det er hver dag, giver det god mening at vælge et kontorhotel, hvor de er en del af lejen ellers kan det blive dyrt over tid.
 3. Tag til fremvisninger
  Vi ser det tit. Kontorsøgning passer ikke rigtig ind i nogle af de ansattes jobbeskrivelser, og opgaven falder derfor mellem stolene og bliver aldrig prioriteret. Vores erfaring er imidlertid, at det er til fremvisningerne, at I bliver klogere på, hvad jeres reelle behov egentlig er. Når kontorsøgningen bliver hastet igennem, så ender mange virksomheder desværre med at vælge det første og bedste.
  I sin essens er kontorert et hjem væk fra hjemmet. Du tilbringer det meste af dit voksne, vågne liv mellem hæve sænkebordene og dine kollegaer. Derfor er det så vigtigt, at i føler jer hjemme, og det mærker man først til fremvisningen. Vi plejer at sige, det er nemt at finde et kontor, men at finde det rigtige kontor er svært.
 4. Hvad kan du undvære?
  Det kan måske synes lidt underligt, at bede jer om at tænke over jeres ønsker og behov, for så at sige at i ikke kan få det hele. Men det er sådan, det er. En succesfuld rejse fra kontorsøgning til indflytterfest kræver kompromisser. Så tænk over, hvad der er vigtigst for jer?

Hvis du har spørgsmål eller lignende kan du få hjælp og vejledning af vores kontorspecialister - ganske gratis.

Find det perfekte kontor

Søg blandt +500 kontorer og kontorhoteller i København - book en fremvisning eller få hjælp til at vælge af en kontorekspert. Kvit og frit ✌️

Indlæser