De 3 bedste kontorhoteller i København S. - Øen med stranden, naturen og arkitekturen

I 1960’erne var København S stedet, hvor Københavns første organiserede affaldsordning lå. I dag er Amager dog kendt Papirøen, Islangs Brygge og Refshaleøen, der er blevet populære destinationer for københavnerne, som flokker til Amagers kontorhoteller som aldrig før.

Derfor skal I vælge et kontorhotel i København S.

København S. består både af Christianshavn, Islands Brygge, Ørestad og Amagerbro. I daglig tale kaldes hele øen også Amager, der udgør et geografisk stort område af København, som inkluderer grønne områder, havne og strande.

Når man en sommerdag går langs betonstierne på Amager Strandpark, er det svært at finde på grunde til ikke at tilbringe langt mere tid på Københavns grønne ø. Hvad enten det er i et kontorhotel i arbejdstiden eller efter fyraften. Men den smukke natur er ikke det eneste, der trækker stadig flere til Københavns sydligste bydel.

I København S. findes der et stadigt bredere udvalgt af kontorhoteller, da området er blevet enormt populært på grund af de store vidder, væksten og potentialet, der er på øen. Der ligger især mange kontorhoteller omkring Fields shoppingcenter, Bella Center, Tårnby station og langs Ørestads Boulevarden, hvilket hovedsageligt gør at det er muligt at få virkelig gode tilkørselsforhold med E20 motorvejen.

At have lokaler på Amager, er optimalt for virksomheder der afholder mange kundemøder og konferencer, men også går op i funktionalitet over form og ønsker at være placeret i en bydel, hvor mixet mellem moderne nybyggeri og gammel arkitektur har ramt en gylden middelvej.

De mange konferencer, der bliver afholdt i blandt andet Bella Center, agerer magneter for virksomheder fra hele landet. Derfor kan det være relevant at rykke til Amager, hvis i gerne vil tættere på de naturlige epicentre for forskellige industrier, når der afholdes events. I kan se en oversigt over de forskellige events her.

Kort sagt skal du altså vælge et kontorhotel på Amager, hvis du har brug for at din virksomhed ligger op ad et bredt udvalg af store konferencer, men samtidig befinder sig i naturskønne omgivelser og tæt på gode shoppingmuligheder.

Sådan kommer I til Amager

Indenfor de seneste 10 år er infrastrukturen på Amager blevet forbedret mærkbart. Det betyder, at det i dag er væsentligt lettere at komme til øen, hvad enten du foretrækker offentlig transport, cyklen eller bilen.

Christianshavn og Islands Brygge tilhører den mere eksklusive del af København S, og kontorhotel her koster derfor også en smule mere samlignet med resten af Amager. Hvad man får i beliggenhed, ofrer man så i kørsels- og parkeringsmuligheder, der er dårligere her sammenlignet med Ørestad og Amagerbro.

For kontorhoteller på Amagerbro og Ørestaden ligger nemlig op af E20-motorvejen, der tilbyder solide tilkørselsforhold, som gør morgentrafikken lidt mere spiselig. Men de er også tæt på metrostationer. Tilsammen giver det kunder og medarbejdere flere valgmuligheder, når de skal transportere sig til kontorhotellet.

Overordnet set er hele Amager - sammenlignet med Indre By - en bydel, der tilbyder gode kørselsmuligheder uden, at den går ned på offentlig transport.

Søger man transport mod Indre By eller mod lufthavnen, byder Amager på rigtig gode muligheder, da både bus og metro går hele tiden og vejen i begge retninger. Derudover er Amager også forbundet til indre by med Langebro og Knippelsbro, som er optimal for både cyklister og bilister.

I sommerperioden sejler Cykelfærgen mellem Dragør og Limhamn i Sverige, og Havnebussen er at finde i det Københavnske havneløb året rundt. Amagerbro er kontinuerligt under stor udvikling og renovring, hvilket skaber og tilføjer stor værdi for bydelen.

København S. er med andre ord transportverdenens svar på en all-you-can-eat-buffet, hvor der er plads til at både billister, cyklister og dem der foretrækker offentlig transport kan stille sulten.

København S. i og efter arbejdstiden

Amager var - som sagt - oprindelig hjemsted for Københavns første organiserede affaldsordning, men i dag er øen hjemsted for en lysende nattehimmel af michelin-stjerner, et væld af teambuilding-aktiviteter og nogle af Københavns smukkeste grønne arealer.

Et par af kendetegnene for København S. er nemlig, at naturskønne Amagerfælled og Amager strandpark ligger der. Her er der mulighed for gåture i smukke omgivelser eller en hurtig tur på inliners langs Amager Strandparks brede cykelstier.

Derudover ligger det gamle atmosfæriske Christianshavn, med de smukke kanaler, der er hjem for husbåde og joller. Hvis man følger den nordpå rammer man Refshaleøen, hvor Reffen, streetfood-markedet, der erstatter Papirøens ditto, ligger.

Islands Brygge er kendt for lækker is og solbadning omkring havnebadet og de grønne arealer. I sommermånederne er Islands Brygge derfor et fast indslag for københavns ungdom og børnefamilier.

Om aftenen kan i fejre en succes ved at tage til koncert på det populære spillested Amager Bio, hvor der bliver spillet koncerter der spænder på tværs genrer, men hvis I har en forkærlighed for rock, pop, blues og metal, så er der gode chancer for, at I finder noget, der falder i jeres smag.

Hvis i skal have en bid mad før koncerten, så finder i et væld af muligheder i København S. Restauranter på Amager er blevet anklaget for at lave Amager fusion, der kombinerer thai-krydderier med frikadeller, men i dag finder man en række gode restauranter på øen.

Teknisk set tiljører Amass, Noma, Kadeau og så videre Christianshavn, som også er en del af København S. Men på Øen Amager finder man Toto Vin & Spisebar, hvor man kan få dele en god burrata-ost, mens man venter på sin agnoletti - en italiensk pastaret, der skal prøves.

København S. er også fyldt med gode shoppemuligheder, eksempelvis på Amagerbrogade og i shoppingcentret Fields. Fields har været et etableret og velkendt sted længe, men i løbet af de sidste par år, er Amagerbrogade kommet efter det store shoppingcenter i forhold til indkøbsmuligheder.

Her er kommet flere nicheforretninger, nye caféer og spisesteder, og Amagercenteret udvider deres areal i det kommende år. Ønsker man at tage kundemøder eller walk-and-talk møder i anderledes omgivelser, kan det for eksempelvis gøres i Den Blå Planet, som er danmarks nyeste kæmpeakvarie.

Når det kommer til teambuilding er Amager ubestridt Københavns bedst udrustede bydel. I Urban Ranger Camp kan i blive rystet sammen, mens i ryster i bukserne i deres rebbane i 50 meters højde - den højeste i verden. Skal I have afgjort, hvem der har den hurtigste aftrækker kan i dyste i Paintball i Paintball Arena på Refshaleøen.

Derudover har København S. DRs koncerthus, og lige om lidt slår Copenhill dørene - eller rettere bakkerne - op. Her kan i tage hen efter arbejde og få et par skiture på pisterne, og nyde en kold øl til den fantastiske udsigt over hele Amager og København.

Find det perfekte kontor

Søg blandt +500 kontorer og kontorhoteller i København - book en fremvisning eller få hjælp til at vælge af en kontorekspert. Kvit og frit ✌️

Indlæser