Se de bedste kontorhoteller på Nørrebro - Den hippe, multikulturelle smeltedigel

Tilbage i 1700-tallet var Nørrebro faktisk langt ude på landet i Københavnernes kollektive bevidsthed. Meget kan man sige om postnummeret 2200 i dag, men landligt ville de færreste forbinde Nørrebro med. I dag er det nemlig hjemsted for hipstere, multikultur og kreative virksomheder, der i stigende grad finder et hjem i bydelens kontorhoteller.

Derfor skal I vælge et kontorhotel på Nørrebro

I skal vælge kontorhotel på Nørrebro, hvis I ønsker jer et lejemål til en god pris uden at skulle gå ned på hverken beliggenhed eller størrelse. Man finder især kontorhoteller på Nørrebro, der har plads til virksomheder i størrelsesordenen 3 til 15 personer.

Med virksomheden placeret på Nørrebro, sender det et signal om en moderne virksomhed, der passer ind i den farverige og livlige bydel med plads til alle.

København N. tilbyder et bredt spænd af forskellige typer af kontorhoteller, som egner sig til alt fra kreative virksomheder og professionelle firmaer, der ønsker høj service og flot indretning.

Derfor er der gode muligheder for at finde noget for enhver smag, men især de mindre kontorhoteller med stort fællesskab er stærkt repræsenteret her. Kontorlokalerne er ofte ombyggede herskabslejligheder eller gamle industribygninger, hvor indretningsstilen tit er i genren genbrugsvenlig upcycling eller nordisk design med fokus på lige linjer.

Nørrebro byder ikke på Københavns største udvalg af kontorhoteller, til gengæld er dem som bydelen har gennemførte i deres stil og med en god service. Kontorhotellerne på Nørrebro passer godt til jer med en moderne arbejdsplads med nyuddannede medarbejdere, hvor der også skal være styr på servicen og rammerne, som I har hjemme i.

København N. er især egnet til de virksomheder som har brug for mindre kontorfællesskaber, god infrastruktur og liv i bybilledet. Nørrebro er inddelt i en indre og ydre bydel, og selvom det er det samme postnr., afspejler priserne om kontoret ligger i den ene eller anden ende.

Kontorhoteller på indre Nørrebro er dyrere end resten af Nørrebro, da de ligger tættere på Indre By, og dermed er mere attraktive for virksomheder og deres tilrejsende kunder. Kontorhoteller på og omkring Nørrebrogade er særdeles populære, bl.a. pga. den gode infrastruktur, de mange spisemuligheder, Assistens Kirkegård og søerne.

Sådan kommer I til Nørrebro

Nørrebro spænder fra Søerne ud til Bispebjerg, og kan som nævnt inddeles i en indre og ydre bydel. Uanset hvor I havner, er der rigtig gode transportmuligheder med for eksempel bus 5C, grønne cykelstier mod Frederiksberg, S-toget til Nørrebro station, og fra år 2019, vil der være hele fem metrostationer.

De nye metrostationer på Nørrebro, kommer til at give bydelen endnu bedre offentlig transport, og gør det hurtigere at komme til og fra arbejde, hvilket er en stor fordel I bør tage med i overvejelserne.

Vi tror på, at Nørrebro er en bydel i kontinuerlig, høj udvikling, hvor der vil opstå mange flere erhvervsbygninger i de kommende år. Derfor vil det være en stor fordel for mange virksomheder allerede nu, at etablere sig på Nørrebro, inden populariteten og priserne stiger, da erhvervsbygninger i København altid placerer sig tæt på gode transportmuligheder.

Som tidligere nævnt får København N. fem metrostationer i år 2019, hvilket I kan læse mere om her.

Transport er ikke kun essentielt for kunder, men også ens medarbejdere og kollegaer. Kommer de med offentlig transport eller på cykel? Så er Nørrebro oplagt, men hvis de foretrækker bilen er Nørrebro måske ikke det oplagte valg.

Det er selvfølgelig ikke umuligt at tage bilen, men de ensrettede og smalle gader gør det ikke til det mest oplagte transportvalg. Vælger man dog alligevel at tage bilen, er der eksempelvis gode parkeringsmuligheder ved Sankt. Hans torv, hvor der ligger et underjordisk parkeringsanlæg.

Nørrebro i og uden for arbejdstiden

Bydelen Nørrebro er en gammel bydel som er kendt for sit moderne miljø, med plads til alle, hvor især studerende og unge børnefamilier bor. Nørrebro har udviklet sig fra at være et arbejderkvarter, til det hippe og populære område, som Vesterbro tidligere har haft ry for at være.

Generelt er området kendt for sine mange caféer, multikulturelhed, kreativitet og handelsliv. København N. er nemlig et godt miks af mangfoldighed, trendy barer, designerbutikker og gamle bodegaer.

Nørrebro byder også på mange små nicheforretninger og delikatessebutikker på og omkring Elmegade, moderne genbrugsforretninger ved Nørrebrogade og restauranter langs Ravnsborggade.

På Nørrebro er det altid nemt at finde spisefaciliteter til kundemøder, da der findes alt fra shawarma-barer langs Nørrebrogade - prøv Kösem og Durum bar, der hvert år dyster om at være Københavns bedste - til Michelin-restaurant på Gulbergsgade, eller grønne områder til walk-and-talk samtaler eksempelvis i Nørrebroparken.

Et af de andre oplagte steder til gåture er Assistens Kirkegården, som er et varetegn på Nørrebro. Det store område er på en og samme tid motionisterne og de historieinteresseredes favoritdestination.

Nørrebro er en multikulturel bydel, hvilket især den ydre bydel bæger præg af. Her ligger også Den Røde Plads og Nørrebrohallen, som giver plads til leg, sport og aktiviteter i alverden afskygninger. Tag herhen uanset om i vil slå hinanden i squash, streetbasket eller se en kamp i hallen.

Find det perfekte kontor

Søg blandt +500 kontorer og kontorhoteller i København - book en fremvisning eller få hjælp til at vælge af en kontorekspert. Kvit og frit ✌️

Indlæser