Kontorholmen

Kontorfællesskab med sunde værdier i naturskønne Hvidovre

 • Hvidovre
0af10
Område Hvidovre

Frisk luft, fællesskab og fede faciliteter

 • Stemningen

  Fokus, fællesskab

  Hos Kontorholmen sætter de fokus på det sociale samvær mellem lejerne. Her får du altså rig mulighed for professionel sparring, hvis du ønsker det. For man kan få det, som man vil have det. Hele konceptet er at det skal være nemt for dig - så du kan fokusere på at drive din virksomhed frem for at bøvle med driften af dit lejemål.

 • Faciliteterne

  Møbleret kontor og fællesarealer

  Dit nye kontor er møbleret med hæve/sænke borde, kontorstole og aflåselige skabe. Drift og internet er del af prisen, samt adgang til de møblerede fællesarealer. Derudover har du adgang til en møbleret tagterrasse og en masse gratis parkeringspladser.

 • Stedet

  Få højt til loftet og god udsigt

  Det nyistandsatte kontorfællesskab på Avedøreholmen 96 tilbyder ikke kun gode faciliteter, service og stemning. Den måske største bonus er, at du hver dag kan nyde den smukke udsigt over Køge Bugt. Måske til en øl, til en af kontorets fredagsbarer.

Beliggenhed

Adresse

Avedøreholmen 96C
2650 Hvidovre

Afstand til nærmeste
Metro8.37 km  ~  113 min
S-tog3.69 km  ~  51 min
Bus3.65 km  ~  49 min
Parkering10 m

Fandt du ikke, det du leder efter? ✌

Vi har 260 kontorer og kontorfællesskaber i København og omegn, der ikke er på denne side. Skriv lidt om det, du leder efter, og vi sender de steder, der matcher dine behov - det er gratis og uforpligtende.

...det er gratis og uforpligtende

Indlæser